Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut per conduir begut, drogat i trencant una ordre d’allunyament
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut un home aquest dilluns a la 01.00 hores de la matinada després de patir un accident i cometre diverses infraccions alhora al volant. L’individu va ser ser arrestat després que els agents van comprovar que havia trencat una ordre d’allunyament que se li va imposar per protegir una dona, víctima de maltractaments. A més, circulava en un evident estat d’embriaguesa, motiu pel qual també se li ha denunciat.

Fonts de la policia local de Barcelona han explicat al TOT Barcelona que que el conductor circulava incomplint la mesura dictada per un jutge quan es va veure immers en el sinistre de trànsit al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, al barri de la Teixonera, al districte d’Horta-Guinardó. L’home té prohibit apropar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima, però es trobava a menys de 300 metres de la llar de la dona en el moment en què va col·lisionar amb el vehicle.

A més, el conductor transitava en cotxe en estat d’embriaguesa. Segons ha apuntat la Guàrdia Urbana, el detingut va superar el nivell màxim d’alcohol permès en el control d’alcohomèmia. També va donar positiu per consum de substàncies estupefaents. Fonts de la Guàrdia Urbana afegeixen que l’individu es va mostrar “molt alterat” quan els agents s’hi van atansar.

Excés de velocitat

No és l’única vulneració greu en què els agents han enganxat a conductors els últims dies. La Guàrdia Urbana també ha explicat aquest dilluns que ha denunciat un conductor d’un cotxe que circulava a 171 quilòmetres per hora en un tram limitat a 80 quilòmetres per hora. La policia ha recordat que excedir els límits de velocitat pot comportar penes de presó de tres a sis mesos, una multa de sis a 12 mesos i la retirada del carnet de conduir entre un i quatre anys.

Els conductor va ser captat doblant la velocitat permesa el 6 de gener, mentre circulava per la Ronda de Dalt en sentit Besòs de matinada. A banda, aquest dissabte trascendia un fet similar, en què la Guàrdia Urbana va denunciar un altre automobilista que circulava per la Ronda de Dalt a 176 km/h en un tram limitat a 60 km/h”, va detallar a les xarxes socials.

Les denúncies per excés de velocitat a Barcelona es van multiplicar per dos el 2020. Així es desprén del darrer balanç de sinistralitat de Barcelona. Segons les xifres municipals, l’any passat es van interposar 604.104 denúncies, gairebé el doble que el 2019, 347.173. Barcelona estrenarà una trentena de nous radars de velocitat aquesta primavera. D’aquesta forma, l’Ajuntament vol forçar un alentiment de la circulació dins la trama urbana

Més notícies
Portacontenidors atracat al Port de Barcelona durant la primera jornada de la vaga indefinida d'amarradors / Lluís Sibils / ACN
Hores de retard per desembarcar al port en la primera jornada de vaga
Notícia: Hores de retard per desembarcar al port en la primera jornada de vaga
Comparteix
Calvet parla d'un "cert endarrariment" de dues hores mentre que els sindicats els eleven fins a cinc hores
Imatge d'arxiu d'una estació de la xarxa de Bicing / XFDC
Caiguda de l’app de reserves del Bicing
Notícia: Caiguda de l’app de reserves del Bicing
Comparteix
Una incidència amb l'aplicació SMOU limita el lloguer de les bicicletes a la targeta física

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa