Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un sorollós bus-discoteca circula per Ciutat Vella sense permís 
  • CA

Un sorollós autobús-discoteca va circular aquest divendres pel districte de Ciutat Vella sense permís. La Guàrdia Urbana el va enxampar i va aixecar denúncia per diverses infraccions que els agents van certificar, segons ha anunciat el cos aquest dissabte.

La policia barcelonina ha publicat un vídeo del vehicle a les xarxes socials. A les imatges, es pot apreciar que algunes persones eren dins de l’autobús, equipat amb llums i barres metàl·liques, igual que si es tractés d’una sala de festes.

La Guàrdia Urbana ha informat que el bus va recórrer Ciutat Vella sense cap llicència que emparés l’activitat de discoteca mòbil. Tampoc va acreditar que disposés d’assegurança. Els agents encara han apuntat més presumptes incompliments: el vehicle no tenia cap full de ruta del recorregut que efectuava ni duia instal·lat cap limitador del so.

El cos ja va fer aturar un altre autobús discoteca a mitjans de febrer. En aquell cas, la policia va explicar que el vehicle duia 71 passatgers. A més, els agents van denunciar el conductor, que va donar positiu en el control de drogues. A banda, no posseïa cap autorització per exercir l’activitat i no va acreditar que el bus s’hagués sotmès a la Inspecció Tècnica de Vehicles.

El vehicle va ser descobert el mateix cap de setmana en què l’oci nocturn va reobrir a Catalunya, després que tornés a tancar durant prop de dos mesos, a causa de les mesures sanitàries que la Generalitat va imposar per contenir la sisena onada de la Covid. Durant les setmanes en què l’obertura de les sales es va prohibir i que es va imposar toc de queda, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra van desmantellar festes i locals que exercien de discoteca clandestina, menystenint les indicacions de mantenir les distàncies de seguretat i evitar les aglomeracions per prevenir contagis de coronavirus.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també ha informat aquest dissabte que ha aixecat 81 denúncies per venda ambulant al barri del Besòs i el Maresme. La policia ha detallat que l’operatiu ha servit per reduir la venda il·legal a la zona, en especial al voltant del mercat del Besòs, tant dins de les instal·lacions com a les seves immediacions.

Més notícies
L'avinguda Meridiana, a l'alçada del carrer Josep Estivill / Ajuntament de Barcelona
La reforma de la Meridiana traurà carrils al trànsit fins a Felip II
Notícia: La reforma de la Meridiana traurà carrils al trànsit fins a Felip II
Comparteix
L'allargament de les obres a dues illes més començarà la tardor que ve i durarà fins a l'estiu de 2023
El túnel de Glòries en sentit Besòs / ACN
El túnel de Glòries obrirà el carril en sentit Llobregat el 3 d’abril
Notícia: El túnel de Glòries obrirà el carril en sentit Llobregat el 3 d’abril
Comparteix
L'Ajuntament assegura que acaba la "barrera que fins avui havia existit en aquest àmbit, tornant a unir barris, districtes i ciutat"
Busos de Barcelona en una imatge d'arxiu ACN
TMB jubilarà autobusos contaminants i estrenarà vehicles elèctrics
Notícia: TMB jubilarà autobusos contaminants i estrenarà vehicles elèctrics
Comparteix
TMB inicia la licitació de la comanda més gran d'autobusos elèctrics per a Barcelona, un total de 83
Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu / CME
Enxampat un fals metge que feia implants capil·lars a Barcelona
Notícia: Enxampat un fals metge que feia implants capil·lars a Barcelona
Comparteix
Els Mossos han actuat arran de les denúncies de pacients que van patir lesions al sotmetre's a una operació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa