Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Desmantellada una xarxa de distribució de drogues a l’Eixample
  • CA

La Guàrdia Urbana ha desmantellat una xarxa de distribució de droga que operava als barris del Fort Pienc i la Sagrada Família, al districte de l’Eixample. Segons ha informat la policia municipal, agents de la unitat d’Investigació, dels antiavalots i de la comissaria de l’Eixample han dut a terme un operatiu que ha permès detenir cinc persones, que estan acusades d’un delicte contra la salut públic i de pertinença a grup criminal, i desactivar quatre pisos que funcionaven com a punts de venda de la droga.

El dispositiu va començar aquest dimecres a les 16.00 amb l’entrada als quatres pisos i la inspecció de tres locals més de la mateixa zona. La Guàrdia Urbana va iniciar una investigació després de rebre diverses queixes dels veïns, que denunciaven que el tràfec constant de gent que anava a comprar droga als pisos desmantellats era una font constant de baralles i aldarulls. Els agents han estat recollint proves durant setmanes per establir com funcionava la xarxa i quin era el rol de cada integrant.

A més dels cinc detinguts, la Guàrdia Urbana ha intervingut 7.800 euros en metàl·lic i ha comissat diferents quantitats de substàncies estupefaents i de material per a la seva distribució.

Quart operatiu de la setmana

Aquesta setmana s’han produït almenys tres operatius antidroga més a Barcelona. Dimecres una operació conjunta dels Mossos i la Urbana va permetre detenir dues persones i desarticular un narcopís al Raval. Però el dia més intens va ser dilluns. Un ampli dispositiu de la Guàrdia Civil al Paral·lel va acabar amb 16 detinguts, entre ells un narcotraficant buscat a diversos països, i una altre operació al Port de Barcelona va permetre desarticular un grup internacional que entrava droga en bloc prefabricats de ciment per dificultar la detecció. En total, una quarantena de persones han estat detingudes aquesta setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa