Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres ferits en un accident de trànsit a l’avinguda Meridiana de Barcelona
  • CA

Un xoc entre una motocicleta i un turisme ha deixat un balanç de tres ferits traslladats a l’hospital. Els fets s’han produït a l’avinguda Meridiana de Barcelona amb el passeig de Fabra i Puig. Segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana, l’accident s’ha ocasionat a primera hora de la tarda i a les 13.30 hores les persones afectades pel xoc han estat traslladats a un centre hospitalari, després de ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat. Malgrat l’accident, no s’ha hagut de tallar cap carril d’aquesta artèria de la ciutat.

Els ocupants de la moto han caigut del vehicle i el conductor del cotxe ha patit ferides a la mà, ha informat des del cos policial. A hores d’ara es desconeix la gravetat de les ferides de les persones que circulaven en moto, però no es tem per la seva vida, segons fonts de l’Ajuntament.

600.000 denúncies per excés de velocitat

Les denúncies per excés de velocitat a Barcelona es van multiplicar per dos el 2020. Així ho indica l’últim balanç de sinistralitat de l’Ajuntament. Segons les xifres del consistori, l’any 2020 es van interposar 604.104 denúncies, gairebé el doble que el 2019, 347.173.

La capital catalana estrenarà aquesta primavera una trentena de nous radars de velocitat. L’Ajuntament explica que vol forçar un alentiment de la circulació dins la trama urbana. Artèries tan concorregudes com Gran Via, Aragó, Urgell, General Mitre, Balmes o Meridiana tindran a partir d’abril un control fotogràfic per caçar els conductors infractors. Es tracta d’un projecte anunciat per l’any passat, que s’ha endarrerit fins a dues vegades. És l’acció més visible de l’estratègia Ciutat 30, que vol aplicar a la majoria de carrers de Barcelona aquest topall de velocitat a fi d’evitar accidents i incentivar la mobilitat a peu.

A banda, el consistori vol col·locar “radars pedagògics” en entorns escolars. Es tracta de detectors de velocitat que simplement indiquen als conductors dels km/h als que circulen i, si són excessius, els demana reduir gas. Aquests aparells només informen, és a dir, que no multen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa