Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben en una llibreria cooperativa de Sants a dues setmanes de Sant Jordi

La llibreria ‘La Ciutat Invisible‘, un projecte cooperatiu i autogestionat del barri de Sants, ha explicat aquesta setmana als seus socis que han sigut víctimes d’un robatori. Tal com han comunicat a les xarxes socials, feia dies que descansaven per “agafar forces per Sant Jordi, però que quan han tornat a la feina s’han torbat el local capgirat potes amunt. Alguns dels socis d’aquest projecte han explicat a Betevé que els lladres s’han endut tots els diners que hi havia al local, però que no han tocat cap llibre.

No és el primer cop que el projecte, creat l’any 2005, viu un robatori d’aquestes dimensions. Malgrat tot, des del projecte autogestionat recalquen a les xarxes que han “aixecat el cap” per recordar “les ganes que tenim de veure-us i d’agrair-vos les mostres de suport”. Un missatge que arriba en paral·lel a les desenes de comentaris afalagant el projecte i mostrant escalf als seus impulsors.

Mantenen el pla per la diada

La Repartidora, una llibreria associativa del País Valencià, ha estat una de les primeres a reaccionar. “Esperem que el mal siga menut, sabem que la força serà gran”, ha piulat. El Refugi, de la Seu d’Urgell, Lleialtat Santenca o el Col·lectiu d’advocats Ronda, també han volgut mostrar el seu escalf. Des d’un altre barri barceloní, el Raval, l’Ateneu ha demanat ajudar el projecte durant aquest Sant Jordi perquè pugui recuperar-se aviat.

Tal com apunten al seu portal, ‘La Ciutat Invisible’ és un projecte “cooperatiu i autogestionari” que pretén construir “alternatives laborals al treball assalariat” i difondre “continguts crítics que impulsin la transformació social”. El robatori no ha fet canviar els plans de la llibreria, que sortirà igualment al carrer per la diada de Sant Jordi. El pròxim 23 d’abril estaran presents al seu local i a la carretera de Sants, 188. La vigília de la diada, el projecte també estarà present al pati de la comunal de Sants per gaudir de Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa