Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó per a un exguitarrista acusat de prostituir menors que filmava
  • CA

L’exguitarrista del grup Decibelios ha estat declarat culpable per mantenir relacions sexuals amb dues menors a canvi de diners i gravar-les. J. O. J., de 42 anys, ha estat condemnat a 10 anys de presó i a 6 anys de llibertat vigilada posteriors per dos delictes d’inducció a la prostitució de menors, dos d’abusos sexuals a menors i 2 de producció de pornografia infantil, informa l’ACN.

Alhora, se li imposen 3 mesos de multa per exhibicionisme i 3 mesos de presó per tinença il·lícita d’armes. A mes, haurà d’indemnitzar les dues víctimes amb 24.000 euros. El judici s’ha celebrat aquest dijous i el jutge ja ha emès sentència, després que totes les parts hagin estat d’acord amb el veredicte.

Els fets van començar a finals del 2019. Aquell any, l’home va entrar en contacte amb una menor de 15 anys a través d’un grup de whatsapp que servia de punt de trobada per a relacions amb transacció econòmica.

Cadena de pagaments

La primera vegada que es van trobar, va dir al condemnat que tenia 17 anys. Li va pagar 400 euros i van mantenir sexe oral, vaginal i anal sense preservatiu. En el cas del coit anal, la jove hi va mostrar reticències, però hi va acabar accedint després que l’home l’amenacés amb no pagar-li el servei. L’individu va enregistrat tot l’episodi sexual.

Posteriorment, a través de whatsapp, l’home li va demanar si li podia trobar una noia de 15 anys. La nena li va acabar confessant que era l’edat que tenia, i van tornar a quedar. Aquest cop li va pagar 100 euros per una sessió similar a la primera, que també va enregistrar.

A mitjan gener del 2020, la menor en va convèncer una altra de la mateixa edat per anar a casa de l’acusat. Prèviament, ell hi havia parlat també per whatsapp i li havia preguntat si accediria a tenir sexe com el descrit anteriorment amb ell. Va donar 50 euros a la primera per haver-li aconseguit la segona, i a aquesta 150 euros. Primer li va ensenyar les gravacions amb l’amiga, i després van practicar sexe, que també va enregistrar. En aquest cas no hi va haver penetració.

Tres dies més tard van tornar a quedar. Li va donar 50 euros perquè li fes una fel·lació. Novament no hi va haver sexe amb penetració i la jove va marxar. L’acusat li va enviar missatges reclamant-li els diners perquè no havia complert la seva part, però la jove no va tornar al domicili per por.

La mare va descobrir els missatges

Tres dies més tard la jove va ingressar a la Unitat de Crisis d’Adolescents de Sant Boi i la seva mare va descobrir al mòbil de la menor converses amb l’acusat. A finals de gener li va trucar per demanar-li explicacions i per advertir-lo que li posaria una denúncia, que finalment va fer el 26 del mateix mes.

El 17 de febrer, l’acusat va tornar a contactar amb la primera jove i van tornar a quedar per mantenir relacions amb la promesa que li pagaria 100 euros. Novament va gravar la jove. En un moment de la gravació li pregunta l’edat, i la menor diu 15 anys. Ell talla la gravació i li diu que ha de dir 16. Torna a gravar i ella diu 16. Va intentar penetrar-la des del darrere, però la jove no va voler i ell, com a represàlia, només li va donar la meitat dels diners pactats.

Segons la sentència, també ha quedat acreditat que en alguna ocasió el pagament es feia, en part, en substàncies probablement estupefaents. El 2 de març del 2020 la policia va escorcollar el domicili de l’ara condemnat i va trobar la càmera, les gravacions, un gram de cocaïna i dos revòlvers per als quals no tenia permís.

Més notícies
Vista aèria de l'Estació de Sants. Plaça dels Països Catalans AJUNTAMENT DE BARCELONA
L’estació de Sants espera l’eterna reforma que li faci justícia
Notícia: L’estació de Sants espera l’eterna reforma que li faci justícia
Comparteix
El major hub ferroviari de Catalunya necessita una transformació urgent per guanyar capacitat i un redisseny que el cusi als barris
Render del fallit projecte Hermitage Barcelona / Toyo Ito & Associates, Architects
La justícia referma el ‘no’ a l’Hermitage
Notícia: La justícia referma el ‘no’ a l’Hermitage
Comparteix
La magistrada denega iniciar el projecte, però la sentència es pot recórrer
Solar dels antics jutjats, on la Generalitat vol construir una nova Audiència provincial / Foto: Jordi Play
El solar dels antics jutjats encabiria un CAP saturat de Ciutat Vella
Notícia: El solar dels antics jutjats encabiria un CAP saturat de Ciutat Vella
Comparteix
El gran descampat davant la Ciutadella es perfila com la millor opció per reubicar el tercer ambulatori al districte
Zona d'embarcament a l'aeroport de Barcelona-El Prat / ACN
Clatellot de l’Audiència a 2 guàrdies civils per vexar un catalanoparlant
Notícia: Clatellot de l’Audiència a 2 guàrdies civils per vexar un catalanoparlant
Comparteix
Un ciutadà belga a l'Aeroport va voler parlar-los en català i ells van humiliar-lo pel càncer de còlon que pateix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa