Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista en un accident de trànsit amb una furgoneta a les Corts
  • CA

Aquest dilluns a les 11 hores del matí ha mort un motorista de 27 anys en un accident de trànsit a les Corts, concretament a la ronda del Mig sentit ascendent, a l’alçada l’avinguda Diagonal. “El motorista hauria col·lidit amb una furgoneta que es trobava aturada en carril de circulació per avaria amb la senyalització corresponent”, ha indicat la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat unitats de la unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat (UIPA) de la Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya, que no han pogut fer res per salvar la vida del motorista. Aquesta és la cinquena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.

Quatre dels cinc morts són motoristes

El 2022 compta amb un balanç de cinc persones mortes en accidents de trànsit, dels quals quatre són motoristes. Abans del d’aquest dilluns, el 9 de febrer a les 19.30 hores de la tarda va haver-hi un sinistre mortal a la Gran Via de les Corts Catalanes 541, on hi va haver implicats una vianant i un autobús d’una companyia privada. La dona, de 70 anys, va morir a causa de les ferides. Dos dies abans, el 7 de febrer, va morir una altra persona que conduïa una motocicleta a l’Eixample, el 21 de gener una altra moto a Sants i, la primera víctima mortal, també motorista, a la Dreta de l’Eixample.

12 morts el 2021

El 2021 va haver-hi 12 morts a Barcelona en accidents de trànsit. És, juntament amb el 2017, la xifra més baixa quant a decessos des de l’any 1990. No obstant això, de mitjana, per cada mes de l’any una persona perd la vida per culpa d’un vehicle. L’assignatura pendent són els que van sobre dues rodesVuit dels morts eren conductors de motos; dos conductors de vehicles de mobilitat personal (VMP), com un patinet elèctric; i un darrer era conductor d’autobús. També va perdre la vida un vianant. Del total de víctimes, 11 d’elles eren homes i una dona, segons les dades que l’Ajuntament de Barcelona ha fet públiques aquest dimarts. 

Més notícies
Motos aparcades en bateria / Jordi Play
Mor una motorista en un accident de trànsit amb un camió a l’Eixample
Notícia: Mor una motorista en un accident de trànsit amb un camió a l’Eixample
Comparteix
La víctima, una dona de 55 anys, ha perdut la vida després de xocar contra un camió
Imatge d'arxiu una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques / ACN
Mor un motorista de 25 anys en un accident a Sants
Notícia: Mor un motorista de 25 anys en un accident a Sants
Comparteix
És la segona víctima mortal en motocicleta des que ha començat l'any
Control de la Guàrdia Urbana a l'Eixample / GUB
Un motorista, primera víctima mortal de l’any en accident de trànsit
Notícia: Un motorista, primera víctima mortal de l’any en accident de trànsit
Comparteix
Xoc entre una moto i una furgoneta a Aragó amb Roger de Llúria
Circulació de vehicles per la ronda Litoral de Barcelona en una imatge d'arxiu
La factura dels accidents de trànsit: 12 morts el 2021 a Barcelona
Notícia: La factura dels accidents de trànsit: 12 morts el 2021 a Barcelona
Comparteix
L'any passat es tanca, com el 2017, amb el registre més baix de decessos des de 1990

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Conductor. a març 07, 2022 | 14:53
    Conductor. març 07, 2022 | 14:53
    Jo vaig amb cotxe, però a voltes també agafo la moto. I m'esgarrifa veure les maniobres que fan alguns motoristes; trobo baixíssima la xifra d'accidents mortals. Diu que aquest ha topat amb una furgoneta avariada, si, però correctament senyalitzada; ell devia, com molts d'altres, anar a la seva i prou. I anant així pel món.......

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa