Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor una motorista en un accident de trànsit amb un camió a l’Eixample
  • CA

Tercera víctima mortal a les carreteres de Barcelona aquest 2022. I, un cop més, es tracta d’un motorista, un dels col·lectius més vulnerables pel que fa a la mobilitat. El sinistre ha tingut lloc poc després de les 11.30 hores del matí d’aquest dilluns, al número 131 del carrer de Floridablanca, a escassos metres del mercat de Sant Antoni, a l’Eixample.

En l’accident s’han vist implicats un camió i una motocicleta, han explicat fonts de la Guàrdia Urbana, a través d’un comunicat. “A conseqüència de l’impacte la motorista, una dona de 55 anys, ha resultat greument ferida i traslladada a l’hospital on lamentablement ha mort poc després“, han detallat. Fins al lloc dels fets s’han traslladat unitats de la unitat d’investigació i prevenció de l’accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del sistema d’emergències mèdiques (SEM) del departament de Salut.

“El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit”, ha declarat l’Ajuntament.

Dues víctimes mortals al gener

El primer mes de l’any s’ha tancat amb dues víctimes mortals. La primera d’elles, un motorista de 40 anys. Els fets van ocórrer el 3 de gener, al carrer Aragó, quan va xocar contra una furgoneta. El segon accident va tenir lloc a l’avinguda del Carrilet a l’alçada de la rambla de Badal. De nou, un motorista va perdre la vida. En aquest cas, un jove de 25 anys va perdre el control de la motocicleta a la una de la matinada.

Segons dades del consistori, dues de cada persones que van morir en un accident a Barcelona l’any 2021 anaven en motocicleta. Amb vuit víctimes, el 2021 va superar el nombre de motoristes morts de l’any anterior, quan set persones van perdre la vida. Tres dels vuit accidents mortals amb motoristes es van produir a les rondes. De fet, les motos continuen encapçalant el rànquing de sinistralitat a la ciutat: dels últims set anys, els motoristes han estat el col·lectiu amb més víctimes mortals en sis ocasions: 2014, 2015, 2018, 2019, 2020 i 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa