Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista de 25 anys en un accident a Sants
  • CA

Segon accident mortal d’un motorista a la ciutat des que ha començat el 2022. La matinada de divendres, un jove de 25 anys ha patit un accident amb la seva moto poc després de la una de la matinada.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, el sinistre s’ha produït a l’Avinguda del Carrilet a l’alçada de la Rambla de Badal quan ha perdut el control de la moto. Fins al lloc dels fets s’han traslladat efectius de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha traslladat l’home a l’hospital on ha mort hores després.

El 3 de gener, moria un motorista en un xoc amb una furgoneta a l’Eixample, essent la primera mort per accident de trànsit a la ciutat. L’accident es va produir al carrer d’Aragó, en la confluència amb el carrer Roger de Llúria. El motorista, un home de 40 anys, va xocar amb una furgoneta per causes desconegudes.

Segons dades del consistori, el 66 % de les persones que van morir en un accident a Barcelona l’any 2021 anaven en motocicleta. Amb vuit víctimes, el 2021 va superar el nombre de motoristes morts de l’any anterior, quan set persones van perdre la vida. Tres dels vuit accidents mortals amb motoristes es van produir a les rondes. De fet, les motos continuen encapçalant el rànquing de sinistralitat a la ciutat: dels últims set anys, els motoristes han estat el col·lectiu amb més víctimes mortals en sis ocasions: 2014, 2015, 2018, 2019, 2020 i 2021.

Segons el balanç de sinsistralitat 2021, una de les 12 persones que van perdre la vida en un accident era el conductor d’un turisme i dues circulaven amb un vehicle de mobilitat personal, una de les quals amb patinet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa