Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un home en l’incendi d’un pis a l’Eixample
  • CA

Un home d’uns 60 anys ha mort aquest dimarts al vespre en un incendi en un pis situat al número 61 de l’avinguda de Josep Tarradellas, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. Cinc dotacions han intervingut en el sinistre registrat al districte de l’Eixample, han aconseguit sufocar el foc i després han trobat el cos sense vida de la víctima, segons ha informat el cos en un apunt a Twitter.

Els Bombers de Barcelona hi han desplaçat cinc unitats després de rebre un avís a les 19.16 hores. Després d’apagar el foc i ventilar l’habitatge perquè les flames no revisquessin, han comprovat l’estat de l’habitatge on s’han originat les flames. Els agents han localitzar el cadàver durant l’escorcoll.

El cos sense vida de l’home s’ha trobat dins d’una habitació. Els Bombers han afegit que el domicili no ha patit danys estructurals a causa de l’incendi. Agents de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques han acudit també al lloc dels fets. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes del sinistre que ha costat la vida d’una persona.

L’explosió del carrer València

L’Eixample es va veure sacsejat per un gran incendi l’abril passat, que es va iniciar en una finca del carrer València i que es va estendre a set edificis més. El foc va ser d’una envergadura molt més gran que el d’aquest dimarts. En aquell cas, no hi va haver víctimes mortals. Amb tot, quatre persones van haver de ser hospitalitzades.

Una de les persones que va resultar ferida de consideració va ser la titular del bar on es va originar l’explosió que va provocar un incendi virulent de matinada. En aquell cas, els veïns del carrer València s’havien queixat a l’Ajuntament per “molèsties” i la “inseguretat” que generava la llogatera de l’establiment.

Un grup de veïns del número 73 del carrer València -on es va produir l’explosió- van adreçar-se a l’Ajuntament pocs dies abans del sinistre per queixar-se per “molèsties diverses” que atribuïen al bar, segons va admetre el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle. El tinent va comentar que es va ordenar una inspecció d’urgència, que es va practicar el 8 d’abril. Els inspectors van acordar precintar el negoci per males condicions de salubritat. Batlle va apuntar que es va fer tancar per la brutícia i l’abandonament detectat al local, “no per indicis que afectessin la seguretat estructurals de l’edifici”, va matisar.

Més notícies
el cotxe ha caigut al buit BOMBERS
FOTOS | Un cotxe cau pel pati interior d’un pàrquing a l’Eixample
Notícia: FOTOS | Un cotxe cau pel pati interior d’un pàrquing a l’Eixample
Comparteix
El cotxe s'ha precipitat per causes que es desconeixen d'una altura d'uns dos pisos
Un dels contenidors cremats GUÀRDIA URBANA
Crema quatre contenidors en mitja hora a l’Eixample
Notícia: Crema quatre contenidors en mitja hora a l’Eixample
Comparteix
Un testimoni va alertar la Guàrdia Urebana, que el va aconseguir detenir
El Síndic de Greuges de Barcelona, David Bondia / Jordi Play
El Síndic exigeix a l’Ajuntament i al CEB compromís per evitar abusos a les escoles
Notícia: El Síndic exigeix a l’Ajuntament i al CEB compromís per evitar abusos a les escoles
Comparteix
Avisa el consorci d'Educació sobre l’obligació de garantir que totes les escoles disposin de protocols per eradicar les violències masclistes.
Concentració contra la reobertura al trànsit a la zona ocupada per la llosa de Sant Antoni / Cedida
Protesta en contra de substituir la llosa de Sant Antoni per trànsit
Notícia: Protesta en contra de substituir la llosa de Sant Antoni per trànsit
Comparteix
Plataformes veïnals s'oposen a la pretensió de reobrir el tram a la circulació de vehicles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa