Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampat amb un botí de material mèdic robat a Barcelona que duia al cotxe
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a qui van descobrir que duia un botí de material mèdic robat a Barcelona temps enrere amagat dins del seu cotxe. L’acusat va caure després de ser enxampat intentant forçar l’obertura de tres vehicles aparcats davant de restaurants de Quart i de Campllong, al Gironès, informa l’ACN.

Amb l’arrest, els agents van poder relacionar el sospitós, de 37 anys, amb el robatori pendent de resoldre a Barcelona. El material mèdic sostret a la capital es valora en 65.000 euros. El registre del vehicle del detingut va permetre localitzar els objectes furtats.

Els Mossos van actuar al rebre l’avís del propietari del restaurant de Campllong on l’incriminat va intentar cometre presumptament un nou robatori. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, el testimoni havia bloquejat la sortida del pàrquing amb una excavadora per evitar que el sospitós fugís i va poder facilitar-ne la descripció.

Intent de fugida

De seguida, els agents van veure un home que fugia corrent i llençava un telèfon a terra. En pocs metres el van poder aturar i identificar. El telèfon recuperat pertanyia a una treballadora del mateix restaurant a qui li havia forçat el vehicle.

Posteriorment, els Mossos van rebre l’avís del responsable d’un restaurant de Quart que els informava que dos clients haurien patit dos robatoris amb força a l’interior dels seus vehicles. Entre els objectes localitzats al cotxe del detingut, hi havia la bandolera que el relacionava directament amb les víctimes de Quart.

Els agents també hi van localitzar diferents aparells mèdics valorats en 65.000 euros. Així, van poder relacionar el sospitós amb un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un pàrquing de Barcelona.

La detenció s’emmarca en el dispositiu preventiu per evitar robatoris a l’interior de vehicles en pàrquings de restaurants de municipis del Gironès. El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 8 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i va ingressar a presó.

Més notícies
Una imatge d'arxiu d'uns rellotges confiscats pels Mossos d'Esquadra / CME
‘Titani’, el nou grup dels Mossos contra els lladres de rellotges
Notícia: ‘Titani’, el nou grup dels Mossos contra els lladres de rellotges
Comparteix
La policia catalana fa pública la nova unitat després de 6 setmanes en funcionament
Una parella d'agents de la Guàrdia Urbana patrullant / GUB
Un vigilant de seguretat resol l’enginyós robatori d’un mòbil a Barcelona
Notícia: Un vigilant de seguretat resol l’enginyós robatori d’un mòbil a Barcelona
Comparteix
El testimoni del membre de l'equip de vigilància va ser clau per detenir l'autor material el furt
Un grup de persones fa servir el 6 de març de 2022 un carril bici en obres a la Gran Via com a pàrquing improvisat / ESM
Un carril bici en obres de Barcelona, convertit en un pàrquing furtiu
Notícia: Un carril bici en obres de Barcelona, convertit en un pàrquing furtiu
Comparteix
L'estacionament improvisat se situa a la Gran Via, a l'altura del carrer de Sicília i s'hi han arribat a concentrar una desena de vehicles
El dia de la identificació en una imatge del twitter de Javier Martínez/@JavierM21161125
Els Mossos multen el pare del nen assassinat el 17-A per anar a Meridiana
Notícia: Els Mossos multen el pare del nen assassinat el 17-A per anar a Meridiana
Comparteix
Una sanció greu de 600 euros després de ser identificat per la policia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa