Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Intervinguts quatre narcopisos més al barri del Raval

La policia ha intervingut quatre pisos més relacionats amb el tràfic de drogues al barri del Raval aquest dimecres al vespre, segons ha explicat el regidor del Ciutat Vella, Jordi Rabassa, a les seves xarxes socials. Els narcopisos estaven al carrer de Santa Madrona i Cera, i ara l’Ajuntament de Barcelona els tapiarà d’ofici.

Segons el mateix regidor, aquests pisos, que formen part de tres entitats bancàries, estaven buits. En aquest sentit, Rabassa ha lamentat també a les xarxes que aquestes entitats “no es responsabilitzen i només volen especular”. L’anunci arriba després de setmanes en què l’oposició ha carregat força contra la gestió que el consistori està fent al districte de Ciutat Vella.

Protesta veïnal contra la “desídia” de les administracions

El problema dels narcopisos preocupa des de fa temps als veïns del Raval i altres punts de Ciutat Vella. Tant, que a finals del mes passat es van concentrar per alçar la veu i reclamar accions immediates. Aquesta protesta es va convocar a finals de setembre per denunciar la “desídia” que consideren que tenen les administracions envers problemes que colpegen el barri des de fa molt temps com la brutícia o la delinqüència.

Augment policial per acabar amb la droga

L’Ajuntament no nega el problema. Des del consistori asseguren que “s’ha detectat un increment del consum de drogues a la via pública”. La intenció és acabar amb aquesta problemàtica i per això durant aquest any augmentarà la presència d’agents de la Guàrdia Urbana al barri del Raval en un 20%.

Les accions no acaben aquí. L’Ajuntament també va explicar a finals d’octubre que estan pendents de la tasca que fan els Equips de Policia de Barri (EPB), que s’encarreguen de teixir xarxes amb els veïns i els comerciants per detectar nous focus de conflicte i “poder oferir la millor resposta policial davant del fenomen de tràfic i consum de drogues”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa