Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Govern de Colau es queda sol defensant la gestió a Ciutat Vella

L’oposició en bloc ha retret al govern municipal la gestió que està fent de les problemàtiques que sorgeixen al districte de Ciutat Vella, la qual titllen de “fracàs”. El plenari d’aquest divendres ha deixat en evidència que el Govern de Colau i Collboni està sol en la defensa del seu model; tots els grups han votat a favor d’una proposició d’ERC que lamenta les mesures que s’han pres al districte i li demana un calendari de les accions per avaluar-les.

La proposta ha provocat un encès debat entre el regidor de Presidència, Jordi Martí, i el cap de l’oposició, Ernest Maragall. Martí ha criticat que ERC utilitzi la “clàssica estratègia de la dreta d’enfangar” quan venen eleccions i l’acusa de “trencar ponts”. Per la seva banda, Maragall que li ha retret que la situació a Ciutat Vella “no ha canviat” i li ha etzibat que el districte “no és com vostès van decidir que havia de ser”.

Els grups també reproven el Govern per la neteja

No ha sigut un bon dia pel Govern. El ple també ha reprovat la gestió dels residus de l’Ajuntament. Francina Vila, de Junts, ha assenyalat directament al regidor Eloi Badia i ha dit que existeix una “insatisfacció total per la neteja”.

Per la seva banda, Eloi Badia ha admès que encara cal millorar moltes coses, però s’ha mostrat sorprès per les paraules de l’oposició que l’acusen de no estar actuant en aquesta matèria. Badia ha volgut aclarir que els carrers de Ciutat Vella es netegen amb aigua cada dia i que l’executiu ha aconseguit incrementar la recollida selectiva.

Paco Sierra, al capdavant de Cs

El plenari, per cert, ha vist com Paco Sierra s’ha estrenat com a president del grup municipal de Ciutadans tot i la forta crisi que viu el seu partit. En aquest plenari, els taronges només compten amb dos regidors a l’espera que Júlia Barea s’incorpori.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 28, 2022 | 14:29
    Ricard octubre 28, 2022 | 14:29
    I el soroll, no preocupa als regidors?
  2. Icona del comentari de: Angelblau a octubre 28, 2022 | 16:19
    Angelblau octubre 28, 2022 | 16:19
    La Colau es un FRAU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa