Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats dos lladres per fugir en un cotxe posat a la venda a internet
  • CA

Fugir en un cotxe posat a la venda a internet va resultar fatal per a dos lladres que van cometre un atracament els últims dies a Nou Barris. L’automòbil que va quedar enregistrat per les càmeres de seguretat va ser la pista d’on va sortir el fil del qual la Guàrdia Urbana ha estirat fins a localitzar els dos presumptes autors del furt.

El cos de policia local de Barcelona ha informat aquest dissabte que els investigadors van centrar les indagacions en el vehicle en què els dos lladres van escapar amb el botí i que es veia a les imatges gravades els instants després del robatori . L’automòbil els feia sospitar perquè era “poc comú”, segons l’ha definit la Guàrdia Urbana, sense especificar-ne més.

Un cop fetes les comprovacions, els agents van esbrinar que el mateix cotxe en què els atracadors van marxar es publicitava en una web de compravenda de vehicles. L’anunci va servir els autors del delicte en safata a la policia. Els agents van intentar provar sort i enxampar els delinqüents fent-se passar per compradors i demanant-los una trobada per mirar d’adquirir el cotxe. Els propietaris, desprevinguts, van acceptar i van caure en el parany: pensaven que anaven a parlar de negocis, però van topar amb uns clients que, en realitat, eren agents de la Guàrdia Urbana, que els van identificar i van acabar arrestant-los.

La inseguretat continua sent la principal preocupació dels barcelonins, segons el Baròmetre de l’Ajuntament. La Guàrdia Urbana va informar aquest divendres que, de mitana, es cometen uns 25 robatoris violents a Barcelona, d’acord a les xifres de 2021. Els furts amb violència van caure un 28,4% l’any passat en comparació amb 2019 -l’any abans de l’esclat de la Covid-, però són un 13% més que a 2020 -l’any marcat pels mesos de confinament estricte-. D’aquesta activitat delictiva denunciada se’n van derivar 1.917 detencions relacionades amb robatoris violents al llarg de l’últim any.

Més notícies
L'estel que corona la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família / Sagrada Família
Situació crítica per als fabricants de l’estel de la Sagrada Família
Notícia: Situació crítica per als fabricants de l’estel de la Sagrada Família
Comparteix
L'amenaça del tancament plana sobre l'empresa Cricursa | Una companyia s'ha interessat en adquirir-la
El túnel de Glòries en sentit Besòs / ACN
Afectacions al trànsit al llarg de febrer per obres a Glòries
Notícia: Afectacions al trànsit al llarg de febrer per obres a Glòries
Comparteix
Els treballs faran tancar alguns carrils del túnel a la circulació durant els pròxims dies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa