Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Afectacions al trànsit al llarg de febrer per obres a Glòries

Les obres al túnel de Glòries i als seus voltants tancarà part del tram al trànsit durant els pròxims dies. Alguns carrils del túnel es tancaran a la circulació en els pròxims dies. Les afectacions comencen aquest dissabte i es repetiran al llarg de diverses jornades de febrer.

La primera alteració a tenir en compte en cas de transitar en vehicle a l’entorn del túnel de Glòries és que el vial lateral d’incorporació del lateral muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes quedarà ocupat per reformes aquest diumenge des de les 09.00 del matí i fins a les 15.00 hores. L’Ajuntament de Barcelona informa que “el vial quedarà tallat en la seva totalitat” aquest diumenge, “amb desviament de circulació pels carrers de Bilbao–Perú–Llacuna”, detalla.

Les obres alteraran aquest diumenge el trajecte habitual de les línies de bus que transiten pel lateral on s’interromprà la circulació. A més, “restarà fora de servei la parada d’autobús de Gran Via amb carrer de Llacuna, costat muntanya”, avisa l’Ajuntament.

A més, les actuacions previstes al túnel de Glòries obligaran a tancar dos carrils del seu interior els dies 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16 i 18 de febrer en horari diürn. La circulació es concentrarà en dos vials que romandran oberts. Els talls es repetiran les nits del 10, 16 i 17 de febrer. En canvi, els talls s’amplien a tres vies els dies 11, 17, 18, 20, 22 i 23 de febrer en horari diürn, de manera que només es podrà circular per un carril, explica el Consistori. El tram quedarà tancat per complet la nit del 22 de febrer. El túnel de Glòries es va obrir al trànsit el novembre passat en sentit Besòs, mentre que la calçada en direcció Llobregat està pendent d’estrenar-se.

Altres alteracions

Altres punts de la ciutat també quedaran tancats al trànsit durant algunes hores aquest diumenge. El túnel de Mitre no es podrà atravessar entre diumenge i dilluns, des de les 23.00 hores del dia 6 i fins a les 5.30 hores del 7 de febrer. Just entre les mateixes hores s’interromprà també la circulació al túnel de la plaça Cerdà.

Per un altre costat, el carril bici i el carri bus de la calçada del passeig Santa Coloma, al barri de Sant Andreu de Palomar, es tancarà per reparacions aquest diumenge de 08.00 a 20.00 hores, a l’alçada del pas de les vies de tren i del costat muntanya. Uns treballs de canalització elèctrica també interrompran la circulació a algunes vies de la cruïlla del carrer Comte d’Urgell amb Mallorca a partir d’aquest diumenge i el pròxim dissabte 12 de febrer de 08.30 a 20.00 hores. En tot cas, romandrà obert una via per a vehicles, el carril bus i el carril per a ciclistes.

De dilluns 7 a divendres 11 de febrer, quedarà afectada la circulació a la cruïlla del carrer de Pallars i el carrer de Bilbao per la instal·lació d’una xarxa de telecomunicacions. A banda, la construcció del carril bici a la ronda Guinardó, entre el carrer de Vinyals i el carrer de Cartagena, ocuparà part de les dues vies de circulació centrals.

Més notícies
Un submarinista desplega una pancarta de Greenpeace a l'espigó de la Mar Bella a favor d'un tractat de protecció dels oceans / Greenpeace

Alerta ecologista des del fons del mar de Barcelona: “El temps s’esgota”

Notícia: Alerta ecologista des del fons del mar de Barcelona: “El temps s’esgota”
Comparteix
Acció de Greenpeace a l'espigó de la Mar Bella per exigir un tractat per protegir els oceans
Notícia: Alerta ecologista des del fons del mar de Barcelona: “El temps s’esgota” - Mobile
Els regidors d'ERC Ernest Maragall i Elisenda Alamany al ple de Barcelona / ACN

Alamany dona per segur que Ernest Maragall repetirà com a alcadable d’ERC

Notícia: Alamany dona per segur que Ernest Maragall repetirà com a alcadable d’ERC
Comparteix
La 'número dos' dels republicans afirma que no es discuteix pel lideratge de la llista per a les municipals
Notícia: Alamany dona per segur que Ernest Maragall repetirà com a alcadable d’ERC - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert a febrer 05, 2022 | 21:56
    Albert febrer 05, 2022 | 21:56
    Despres de tant temps i tornen a tancar, aixo fa pudor, colau!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa