Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts tres menors d’entre 16 i 14 anys per un robatori violent
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres menors d’edat per haver comès un presumpte robatori amb violència a Barcelona. Els acusats tenen entre 16 i 14 anys, segons ha informat el cos.

Els joves estan acusats d’haver agredit altres dos menors d’edat per robar-los els mòbils que duien. Els fets van ocórrer el passat dissabte, cap a les 18.30 hores, a un carrer del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Un portaveu dels Mossos ha comentat que una parella d’agents dels Mossos que patrullava per Sarrià-Sant Gervasi van ser testimonis del furt. Els agents van arrencar a córrer darrere dels lladres i també van perseguir-los amb un vehicle policial. Al final, els agents que hi van intervenir van aconseguir arrestar els nois.

Un antecedent similar

No és l’únic cas recent en què menors d’edat han sigut enxampats després de cometre un robatori. Els Mossos d’Esquadra van informar d’un altre delicte similar a finals de gener. En aquell cas, la policia va informar de la detenció de quatre joves que van cometre presumptament un robatori violent de matinada i en cap de setmana, quan van abordar suposadament a un altre grup de nois per atracar-lo a un tram de l’avinguda Diagonal, al districte de les Corts. Els arrestats eren molt joves: dos d’ells tenien 18 anys i els altres dos, 16 i 17 anys.

La policia catalana va explicar que els fets van ocórrer cap als volts de les 05.00 hores de la matinada del 29 de gener. Segons els Mossos, un grup de joves va envoltar a una altra colla d’amics que era a la Diagonal i va començar a amenaçar-los. Sempre d’acord a la versió de la policia, els sospitosos s’hi van abraonar i van agredir-los per sostreure-los pertinences.

Els Mossos van detallar que els detinguts van apropiar-se d’un mòbil, una dessuadora, una jaqueta i uns auriculars. Instants després de cometre’s el delicte, una de les víctimes va trucar la policia i va poder indicar els agents on es trobaven els presumptes autors del robatori.

Més notícies
El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, en una roda de premsa a l'Ajuntament de Barcelona / ACN
L’Ajuntament es defensa de les queixes pel pla al solar de la Prosperitat
Notícia: L’Ajuntament es defensa de les queixes pel pla al solar de la Prosperitat
Comparteix
Addueix que ha desencallat el projecte d'equipament cultural, mentre les entitats retreuen retard i manca de consens
Comerços al centre de Barcelona, el Nadal passat / Jordi Play
Salvat l’acord perquè el comerços turístics obrin més festius
Notícia: Salvat l’acord perquè el comerços turístics obrin més festius
Comparteix
Les patronals i UGT signen el conveni després que discrepàncies d'última hora hagin fet suspendre l'acte en què s'anava a escenificar l'entesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa