Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts dos joves i dos menors per atracar altres nois a la Diagonal
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dilluns de la detenció de quatre joves que van cometre presumptament un robatori violent la matinada de divendres a dissabte passat, quan van abordar suposadament a un altre grup de nois per atracar-lo a un tram de l’avinguda Diagonal, al districte de les Corts. Els arrestats són molt joves: dos d’ells tenen 18 anys i els altres dos són menors d’edat, de 16 i 17 anys.

La policia catalana explica que els fets van ocórrer cap als volts de les 05.00 hores de la matinada del dissabte passat. Segons els Mossos, un grup de joves va envoltar a una altra colla d’amics que era a la Diagonal i va començar a amenaçar-los. Sempre d’acord a la versió de la policia, els sospitosos s’hi van abraonar i van agredir-los per sostreure-los pertinences.

Els Mossos detallen que els detinguts van apropiar-se d’un mòbil, una dessuadora, una jaqueta i uns auriculars. Instants després de cometre’s el delicte, una de les víctimes va trucar la policia i va poder indicar els agents on es trobaven els presumptes autors del robatori.

La patrulla que s’hi va atansar va aconseguir localitzar els sospitosos. Els Mossos d’Esquadra han revelat a les xarxes socials la resposta si més no desvergonyida d’un dels acusats: va justificar que dugués a sobre dues peces d’abric dient que era per no passar fred.

La policia acusa d’un suposat delicte de robatori i amb intimidació als dos nois majors d’edat. No consta que acumulin antecedents delictius. La roba i el mòbil furtats van ser retornats als seus propietaris.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també ha informat de la resolució d’un altre furt violent recent. La policia local de Barcelona ha explicat que ha detingut dues persones acusades d’haver pres un mòbil i un patinet elèctric a un noi al districte de Sant Martí. Després de rebre la denúncia de la víctima, els agents van poder localitzar els presumptes autors quan fugien del lloc en patinet. En aquest cas, l’afectat també ha pogut recuperar els objectes que li van sostreure.

Més notícies
Vianants amb mascareta als carrers de Barcelona durant la 6a onada de pandèmia per Covid-19 / Jordi Play
La Covid afluixa a Barcelona: un 45% menys de positius que fa una setmana
Notícia: La Covid afluixa a Barcelona: un 45% menys de positius que fa una setmana
Comparteix
El risc de rebrot de la malaltia ha caigut un 27% des de la setmana de reis
Els joves barcelonins usen poc el català com a llengua habitual/ Jordi Play
Rafael Padrós (Sant Pau), partidari de mantenir la mascareta en exteriors
Notícia: Rafael Padrós (Sant Pau), partidari de mantenir la mascareta en exteriors
Comparteix
El cap de riscos laborals de l'hospital creu que seria prundent dur-la fins a finals de febrer o març

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa