Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els aturen per no dur el cinturó posat i acaben detinguts per amagar droga
  • CA

Una infracció elemental de les normes de circulació ha delatat uns passatgers que duien droga a sobre. La Guàrdia Urbana ha informat aquest dimecres que una patrulla d’agents va fer aturar un taxi, alertats perquè els viatgers incomplien el deure de dur posat el cinturó. A l’atansar-se al vehicle i adreçar-se a les persones que anaven dins del cotxe, una forta pudor de marihuana va alertar els policies.

La olor va guiar els agents i els va facilitar la tasca per descobrir la mercaderia il·legal que els passatgers del taxi amagaven. Els policies locals van escorcollar-los i van descobrir una quantitat considerable de droga.

Per una banda, els agents van trobar uns 600 grams de marihuana. A més, també van localitzar 5,27 grams de cocaïna, segons ha informat el cos aquest dimecres.

La Guàrdia Urbana ha informat que els sospitosos han sigut detinguts. La policia els acusa de cometre un presumpte delicte contra la salut pública.

Cop a les drogues sintètiques

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han etzibat un cop aquest dimecres contra una xarxa dedicada al tràfic de cocaïna i de drogues sintèntiques. L’operatiu s’ha saldat amb vuit detinguts i set escorcolls a diferents punts de Barcelona, als districtes de Gràcia, Horta-Guinardó i l’Eixample. El cos explica que els detinguts estarien relacionats amb una organització criminal vinculada al narcotràfic.

Els Mossos han informat que els reigstres han permès la “intervenció de gran quantitat de substàncies estupefaents, principalment drogues de disseny”, ha precisat el cos. També s’han requisat “diners en efectiu”, afegeix la policia.

Els agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han irromput a diferents punts de Barcelona abans que sortís el sol, cap a les sis del matí, com és habitual en aquest tipus d’operacions per enxampar per sorpresa els incriminats. El cos ha informat aquest dimarts a la tarda que la investigació continua oberta.

Més notícies
En marxa la vaga i marxa lenta dels taxistes contra les llicències de VTC GEMMA AGUILERA
Élite taxi tornarà al carrer per protestar contra Uber
Notícia: Élite taxi tornarà al carrer per protestar contra Uber
Comparteix
El sindicat majoritari dels taxistes decideix aquest dilluns una nova mobilització a Barcelona aquesta setmana
Una parella d'agents de la Guàrdia Urbana, patrullant a la Rambla / GUB
Els sindicats de la Guàrdia Urbana reclamen un millor abordatge del turisme
Notícia: Els sindicats de la Guàrdia Urbana reclamen un millor abordatge del turisme
Comparteix
Crear una unitat especial, consolidar tot l'any la de platges o reforçar el grup de caps de setmana, entre les propostes
Aparcament de la Guàrdia Urbana adjacent a la Casa de la Premsa / Foto: Casa de la Premsa
La Casa de la Premsa de Montjuïc topa amb una comissaria de la Urbana
Notícia: La Casa de la Premsa de Montjuïc topa amb una comissaria de la Urbana
Comparteix
Una façana de l'espai policial, massa pròxima a l'edifici històric, alenteix el projecte de rehabilitació promès
Dos mossos, durant un operatiu en una imatge d'arxiu / Martí Rodríguez / ACN
Cop al tràfic de cocaïna i de drogues sintètiques a Barcelona
Notícia: Cop al tràfic de cocaïna i de drogues sintètiques a Barcelona
Comparteix
L'operatiu de Mossos i de Guàrdia Urbana es salda amb vuit detinguts i set escorcolls a Gràcia, Horta-Guinardó i l'Eixample

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa