Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen dues persones en un club cannàbic del Raval per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut dues persones en una associació cannàbica del Raval, segons ha informat la policia municipal. Les detencions s’han fet en el marc d’una operació conjunta dels dos cossos policials aquest dilluns. L’entrada al local s’ha fet per combatre el tràfic de drogues. En l’operació s’han trobat 1.500 grams de marihuana, 2.500 grams d’haixix, 1.500 grams e productes alimentaris amb THC, una bàscula de precisió i 1.300 euros.

Aquesta és la darrera operació conjunta contra el tràfic de drogues que els dos cossos han fet aquest estiu conjuntament. El mes passat també es va intervenir en un club cannàbic de Sagrada Família, on van ser detingudes dues persones.

A banda, també a principis d’agost, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir un total de 37 persones durant un dispositiu d’oci nocturn de cap de setmana. Principalment, es tractava de lladres multireincidents detinguts per robatoris amb violència i tràfic de drogues. Segons va informat la policia, el dispositiu s’emmarcava en el Pla Tremall per lluitar contra la multireincidència.

L’operació conjunta més gran contra les drogues es va fer al juliol a l’Eixample

Al juliol, els dos cossos van desplegar un altre operatiu contra el tràfic de drogues, en aquest cas a l’Eixample. En aquella ocasió van desmantellar un grup criminal assentat al barri que traficava amb almenys set tipus de drogues sintètiques. En l’operatiu, el 12 de juliol, van detenir vuit persones, tres dels quals van ingressar a presó.

La policia va fer set escorcolls i va intervenir prop de 45 kg de substàncies com GHB, speed, amfetamines, ketamina, mefedrona, tusi o cocaïna. Les substàncies intervingudes estaven valorades en 1,7 milions d’euros al mercat il·lícit. Diverses queixes veïnals van ser l’origen de la investigació, que van culminar amb una de les confiscacions de drogues més grans dels darrers anys a la ciutat i de les més importants pel que fa al tipus de varietat de drogues intervingudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa