Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts en la clausura d’un narcopís al Raval
  • CA

Cop a un altre narcopís al Raval. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han irromput aquest dijous a la tarda a un habitatge del carrer Sant Ramon, al districte de Ciutat Vella, on han desmantellat un punt de venda i consum de droga.

Els cossos policials han informat que s’han detingut dues persones durant l’operatiu per posar fi a l’activitat delictiva que es practicava en el domicili. A més, s’han intervingut substàncies estupefaents i diners en efectiu, ha informat la Guàrdia Urbana. El fenòmen dels narcopisos al Raval va arribar a acumular desenes de punts de venda i consum de droga en habitatges buits sovint propietat d’entitats financeres i, tot i haver-se moderat pels cops policials, encara inquieta i altera la vida a alguns edificis del barri.

No ha sigut la única intervenció contra el narcotràfic a la capital aquest dijous. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han practicat sis detencions aquest dijous després de registrar tres habitatges de Barcelona on han intervingut diverses quantitats de substàncies estupaents.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra també han informat aquest dijous d’una altra operació per desbaratar una xarxa que robava telèfons mòbils d’alta gamma i que revenien precisament en un pis del Raval. La policia catalana va tenir coneixement d’aquest punt de compra-venda quan tres joves els van requerir quan es trobaven a la mateixa adreça que els marcava el localitzador dels seus telèfons mòbils, que els havien robat.

Els mossos van detenir diumenge passat un jove de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de furt i un altre de 38 anys i un menor per delictes de recaptació, segons ha explicat en un comunicat. Els fets es van produir el mateix diumenge, cap a les 19.30 hores, quan la policia va rebre l’avís dels joves víctimes del robatori. Quan la policia va anar a ajudar-los, tots tres es trobaven en el mateix edifici del Raval, on després d’un escorcoll van aparèixer 120 telèfons mòbils de gamma alta.

Més notícies
El candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni / Jordi Play
Collboni es compromet a no participar a taules rodones on no hi hagi dones
Notícia: Collboni es compromet a no participar a taules rodones on no hi hagi dones
Comparteix
El PSC assegura que demanarà als fòrums on el tinent d'alcalde assisteixi que convidin també a dones
L'andana de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Gràcia / FGC
Comencen les obres que duraran sis mesos a l’estació de FGC de Gràcia
Notícia: Comencen les obres que duraran sis mesos a l’estació de FGC de Gràcia
Comparteix
La reforma per pal·liar algunes patologies detectades es farà per la nit per no afectar la circulació de trens

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa