Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampat després de trencar els vidres de tres locals per entrar a robar
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut un home aquest dimarts acusat de cometre tres robatoris amb força en un marge de pocs minuts. La policia l’acusa d’haver irromput a tres establiments de Ciutat Vella després de fer malbé els aparadors, segons ha informat el cos en un missatge a Twitter.

Els agents acusen l’arrestat d’haver trencat els vidres dels tres comerços per accedir a l’interior i sostreure material. La Guàrdia Urbana ha explicat que l’individu ha sigut interceptat de matinada quan intentava fugir del llocs dels fets després de consumar els atracaments a Ciutat Vella. Se li imputen delictes de robatoris amb força.

Arrestat per tirar motos

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també ha informat aquest dimarts a la tarda de la detenció d’una altra persona, en aquest cas acusada de danys. Segons ha precisat el cos, l’individu va ser vist tirant dues motocicletes a la via pública al districte de l’Eixample abans de fugir corrents del lloc dels fets.

Mentre el perseguien, els agents van ser testimonis de com llençava una moto més a terra, assenyala la Guàrdia Urbana. La policia el va poder acabar capturant i el va arrestar sota l’acusació de cometre danys.

Fa un mes, la Guàrdia Urbana ja va ensopegar amb una bretolada similar. En aquell cas, l’individu va tombar 25 motocicletes en un recorregut embogit entre els barris de la Dreta de l’Eixample i de la Sagrada Família. Es va dedicar a tirar a terra i provocar desperfectes a vehicles aparcats als carrers Mallorca, Padilla, Còrsega, Indústria i Marina.

Diverses persones van veure com l’home envestia contra les motocicletes, sense fer la més mínima temptativa de dissimular la malifeta. Gràcies a les descripcions, la policia va aconseguir localitzar l’home al carrer Indústria. Abans, però, havia empès una parada de castanyes fins a deixar-la just enmig dels carrils de circulació del carrer Mallorca per obstaculitzar la circulació a part de la calçada i posant el risc de col·lisió als conductors.

Més notícies
Una grua dins de Can Capellanets, a les Corts / Cedida
La disputa entre l’Església i una empresa per una finca arriba al jutjat
Notícia: La disputa entre l’Església i una empresa per una finca arriba al jutjat
Comparteix
La fundació depenent de l'Arquebisbat presenta un contenciós i la companyia fa entrar una grua a Can Capellanets
La seu del local de la 'Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios JORDI PLAY
10 de febrer: data límit perquè els legionarios desocupin les Casernes
Notícia: 10 de febrer: data límit perquè els legionarios desocupin les Casernes
Comparteix
Si l'entitat no accepta la indemnització de 12.500 euros, el Consorci de la Zona Franca presentarà una denúncia per instar al desallotjament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa