Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’embogida cursa de l’atacant de les 25 motos destrossades a l’Eixample
  • CA

L’Eixample va ser escenari la matinada de dimecres d’una insòlita bretolada: passada la mitjanit, un individu es va dedicar a tirar a terra motocicletes estacionades a cinc carrers del districte, mentre voltava pels barris de la Dreta de l’Eixample i de la Sagrada Família. Va tombar 25 vehicles aparcats als carrers Mallorca, Padilla, Còrsega, Indústria i Marina, segons precisa la Guàrdia Urbana al TOT Barcelona. Totes les motos van patir desperfectes a l’anar a parar a terra, en una acció que l’infractor que va acabar sent detingut va perpetrar de forma descarada, segons es desprèn del relat policial.

Diverses persones van veure com l’home envestia contra les motocicletes, sense fer la més mínima temptativa de dissimular la malifeta. Els testimonis van poder concretar els trets de l’atacant als agents de la Guàrdia Urbana que s’hi van atansar. Gràcies a les descripcions, la policia va aconseguir localitzar l’home al carrer Indústria. Abans, però, havia iniciat la seva embogida cursa per l’Eixample amb una altra ocurrència desconcertant: sempre segons la versió de la Guàrdia Urbana, la mateixa persona que la va emprendre contra els vehicles aparcats havia empès abans una parada de castanyes fins a deixar-la just enmig dels carrils de circulació del carrer Mallorca.

El cos policial explica que va rebre l’avís d’una persona cap a la 01.00 hores de la matinada de dimecres. El denunciant va alertar que una persona havia fet moure un lloc de venda de castanyes fins a deixar-lo ocupant la calçada de Mallorca, obstaculitzant així el trànsit de vehicles a part de la via i generant un risc de possible col·lisió. Els agents van anar al llocs dels fets i van retirar la parada.

Un cop el carril va tornar a quedar lliure, altres testimonis van alertar la policia que el mateix individu que havia desplaçat el lloc de castanyes estava tirant motos als voltants. La descripció coincidia amb la que la primera persona havia facilitat quan va alertar la Guàrdia Urbana. L’arrestat està acusat d’un presumpre delicte de danys. L’Ajuntament de Barcelona no ha sabut precisar si l’individu té antecedents per fets similars.

Més notícies
La cadira de rodes elèctrica que havia sigut robada a Ciutat Vella / Mossos d'Esquadra
Negoci entre lladres reincidents per una cadira de rodes elèctrica robada
Notícia: Negoci entre lladres reincidents per una cadira de rodes elèctrica robada
Comparteix
Els Mossos detenen un home per furtar el vehicle ortopèdic valorat en 3.000 euros i un altre que afirma que va comprar-lo per 40 euros
Un centenar d'activistes s'han concentrat al carrer Roger de Flor 209, a l'Eixample, per aturar el desnonament d'una família vulnerable a finals de 2021 / ESM
Desnonen una família vulnerable cinc dies abans de Nadal
Notícia: Desnonen una família vulnerable cinc dies abans de Nadal
Comparteix
L'ONU havia demanat aturar el llançament "per evitar possibles danys irreparables", sense èxit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa