Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Negoci entre lladres reincidents per una cadira de rodes elèctrica robada
  • CA

La compravenda protagonitzada per dos delinqüents amb un historial ampli d’antecedents delictius ha acabat amb tots dos detinguts de nou. L’accessori de transacció entre tots dos arrestats és, com a mínim, poc freqüent com a botí d’un atracament: una cadira de rodes elèctrica sostreta instants abans de convertir-se en objecte de negoci. Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dijous de l’inusual intercanvi entre els dos homes pel vehicle ortopèdic dotat de motor, valorat en un preu de mercat d’uns 3.000 euros i que un d’ells va robar a una veïna del districte de Ciutat Vella.

La policia ha explicat que va ser alertada per una veïna de la zona. La testimoni va reconèixer un jove a qui els Mossos qualifiquen de “lladre habitual” i que li va cridar l’atenció perquè empenyia una cadira de rodes buida, sense que dugués ningú a sobre. El noi té 19 anys i comptabilitza 23 antecedents policials des que va complir la majoria d’edat, han detallat els Mossos. Un cop va ser localitzat, el jove va explicar als agents que acabava de comprar la cadira. Va assegurar que l’havia adquirit per 40 euros, ha precisar el cos en un missatge a Twitter.

En paral·lel, una denúncia va donar la pista al cos per resoldre l’entrellat del cas. Una dona que caminava amb crosses va avisar a la comissaria que havia patit el furt de la cadira elèctrica amb què acostuma a desplaçar-se pel carrer. Arran de la denúncia, els Mossos van aconseguir localitzar a qui acusen de ser l’autor del robatori del vehicle ortopèdic. Segons el cos, és un altre noi, de 30 anys i que acumula 22 antecedents delictius.

Els Mossos comenten que la dona aparca sempre la cadira de rodes al vestíbul d’entrada de l’edifici on viu i puja les escales fins al pis en crosses. Els agents afirmen l’individu acusat de prendre la cadira va accedir a l’immoble i se la va endur. A l’home de 30 anys se l’acusa d’un delicte de robatori, mentre que s’imputa al jove de 19 anys un altre de receptació, l’il·lícit consistent en adquirir objectes sostrets. La víctima del robatori ha recuperat el vehicle.

Més notícies
Imatge d'arxiu de viatgers al metro / Jordi Play
Un conductor de bus, l’heroi que va salvar la dona llençada al metro
Notícia: Un conductor de bus, l’heroi que va salvar la dona llençada al metro
Comparteix
"Vaig fer el mateix que m’agradaria que fessin per mi, si algun dia jo estic en perill", diu l'home, de 36 anys
Imatge d'arxiu dels Mossos fent entrar un detingut al cotxe policial / Mossos d'Esquadra
Un home mata el seu germà a Vallcarca
Notícia: Un home mata el seu germà a Vallcarca
Comparteix
Els fets han succeït aquest matí i ja s’ha detingut un sospitós relacionat amb l’homicidi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa