Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home mata el seu germà a Vallcarca
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort violenta d’un home al barri de Vallcarca i els Penitents de Barcelona. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, l’agressor i la víctima són germans. La policia catalana ha informat els fets haurien tingut lloc a les 9.00 del matí d’aquest dimarts, quan el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat un avís als Mossos perquè havia atès una trucada en un pis del barri i havia trobat una persona morta que “presentava signes de violència”.

Poc després ha detingut una persona relacionada amb l’homicidi, però la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) encara està investigant el cas, que està sota secret d’actuacions.

Mort a l’Eixample

A finals d’octubre un altre home va morir de manera violenta a l’Eixample. Els Mossos van rebre un avís a les 3.00 de la matinada i van torbar el cos. El mort era un empresari de la nit barcelonina que tenia un bar de copes al carrer Urgell, a prop de casa seva. La parella de la víctima, que va ser qui va denunciar els fets, va donar la descripció del presumpte autor de la mort a la policia, que va muntar un dispositiu per localitzar-lo i poc després va detenir un home colombià de 44 anys

Unes setmanes abans un libi de 59 anys va morir apunyalat després d’una baralla al carrer Hospital, al barri del Raval. Els investigadors van determinar que es tractava d’una batussa entre dues persones drogodependents que havia pujat de to i havia acabat amb la mort d’un d’ells. El SEM va traslladar la víctima a l’hospital, on va morir poc després.

A finals de juliol una baralla entre dos toxicòmans al barri de la Mina també va acabar amb la mort d’un ells després de rebre una ganivetada al coll. Els Mossos d’Esquadra van explicar que la batussa havia començat per un deute de cinc euros. Pocs dies després l’agressor, un jove colombià de 24 anys, es va entregar voluntàriament a una comissaria de Sant Andreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa