Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor apunyalat després d’una baralla al Raval
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen un homicidi al carrer Hospital, al barri de Raval. Segons ha avançat la SER i han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana, un home ha mort apunyalat aquesta nit després d’una baralla entre dues persones drogodependents. Les primeres informacions apunten a un discussió que s’ha escalfat i un dels homes ha apunyalat l’altre.

Els Mossos han detingut l’agressor, un home libi de 59 anys, a la rambla del Raval quan intentava fugir. Els fets van tenir lloc a les 22.45 d’aquest dimecres, quan la policia va rebre un alerta per una baralla entre diverses persones al carrer. Un indicatiu del Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar la víctima a l’hospital, on poc després va morir.

A finals de juliol una baralla entre dos toxicòmans al barri de la Mina també va acabar amb la mort d’un ells després de rebre una ganivetada al coll. Els Mossos d’Esquadra van explicar que la batussa havia començat per un deute de cinc euros. Pocs dies després l’agressor, un jove colombià de 24 anys, es va entregar voluntàriament a una comissaria de Sant Andreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa