Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a l’Eixample de Barcelona. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, cap a les 3.00 de la matinada han rebut un avís i han estat requerits per anar un pis a comprovar sobre la possible mort d’una persona. Quan han arribat, els agents han trobat el cos sense vida i amb signes de violència d’un home de 65 anys de nacionalitat espanyola.

Segons avança ElCaso, el mort seria un empresari de la nit barcelonina que regentava un bar de copes al carrer Urgell, molt a prop de casa seva. La parella de la víctima ha ajudat els Mossos a obtenir una descripció física del presumpte autor. La policia catalana ha organitzat immediatament un dispositiu de cerca que ha acabat amb la detenció d’un home colombià de 44 anys.

De moment es desconeix la causa concreta de la mort, més enllà que ha estat amb violència, i el motiu. Els investigadors també han d’aclarir quin és “el grau d’implicació” del detingut, ja que de moment no està clar quin ha estat el seu paper en l’homicidi. Els veïns no han sentit res durant la nit i només han tingut constància del crim quan els Mossos han picat a diversos pisos per demanar informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa