Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Va a l’hospital i detecten que duia 57 boles de cocaïna a l’estómac
  • CA

De vegades, la gent es juga la vida… És el cas d’un home que ha acabat detingut pels Mossos d”Esquadra després d’haver ingressat a l’hospital a causa d’una intoxicació. L’home havia ingerit 57 boles de cocaïna, un total de 388 grams d’aquesta droga.

Aquest desembre passat, la Guàrdia Urbana desmantellava una xarxa de distribució de droga que operava als barris del Fort Pienc i la Sagrada Família, al districte de l’Eixample. Agents de la unitat d’Investigació, dels antiavalots i de la comissaria de l’Eixample van dur a terme un operatiu que va permetre detenir cinc persones acusades d’un delicte contra la salut públic i de pertinença a grup criminal, i desactivar quatre pisos que funcionaven com a punts de venda de la droga.

Els dispositius antidroga són habituals a la ciutat. De fet, el darrer mes de 2021 se’n van produir cinc. Al desembre, una operació conjunta dels Mossos i la Urbana va permetre detenir dues persones i desarticular un narcopís al Raval. Poc després, un ampli dispositiu de la Guàrdia Civil al Paral·lel va acabar amb 16 detinguts, entre ells un narcotraficant buscat a diversos països, i una altre operació al Port de Barcelona va permetre desarticular un grup internacional que entrava droga en bloc prefabricats de ciment per dificultar la detecció. En total, una quarantena de persones han estat detingudes aquesta setmana.

I l’Aeroport de Barcelona és també un punt clau d’actuació on s’intervenen grans quantitats de droga que passatgers intenten fer entrar a Catalunya. Per exemple, fa uns mesos es va detenir un passatger a l’aeroport del Prat amb 5,4 quilos d’heroïna amagada a la maleta. Un ciutadà de las Palmas de Gran Canària. L’home va ser interceptat a la duana de la Terminal 1. Els agents del Servei Fiscal del cos van inspeccionar l’equipatge de l’arrestat, que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Johannesburg.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa