Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desapareix una dona a Barcelona i troben el seu cotxe a Vallgorguina
  • CA

Els Mossos d’Esquadra tracten de localitzar la Sònia, una dona de 47 anys a qui es va perdre el rastre a Barcelona aquest dijous, 25 de novembre, cap als volts de les 15.00 hores. Tot i que la seva desaparició es va denunciar a Barcelona, el vehicle de la dona s’ha localitzat a Vallgorguina, a la comarca del Vallès Oriental. El municipi es troba a més de 50 quilòmetres de distància de la capital catalana en carretera.

La policia catalana han llançat una crida a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana per mirar de trobar la dona. Els Mossos han publicat una imatge de la persona desapareguda i han difós també alguns trets per tal de facilitar-ne la identificació. La dona de qui s’ha denunciat la desaparació té 47 anys i fa 1,67 metres d’alçada. És morena i du el cabell llarg i llis.

Les alertes per desaparicions als perfils dels Mossos d’Esquadra a les xarxes socials són freqüents. El cos va explicar al TOT Barcelona que la gran majoria de casos que es denuncien -gairebé el 99%- es resolen perquè la policia acaba localitzant les persones de qui han rebut l’alerta o perquè ells mateixos tornen a casa pel seu propi peu. El 20% de les desaparicions per les quals la policia catalana rep denúncia es produeixen a la ciutat de Barcelona.

Els Mossos aclareixen que és un fals mite la idea que cal deixar esperar 24 hores abans d’alertar sobre una desaparició. De fet, el cos demana que s’informi ràpidament i acudint a qualsevol comissaria en cas de detectar-se un comportament no habitual en un familiar, perquè les primeres 24 hores de la desaparició poden ser claus per resoldre el cas. El cos de Mossos disposa de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes, que es dedica a prestar atenció i assessorament als familiars en un moment en què predomina la desorientació i la incertesa.

Més notícies
Macrobotellot a l'avinguda Maria Cristina / Jordi Play
Detingut un jove per cremar un cotxe de la Urbana al macrobotellot de la Mercè
Notícia: Detingut un jove per cremar un cotxe de la Urbana al macrobotellot de la Mercè
Comparteix
Els Mossos han identificat un noi de 25 anys de Lloret com el presumpte autor
Els Mossos han fet una crida per localitzar la Carmen / CME
Mobilització per trobar una noia de 21 anys que necessita medicació
Notícia: Mobilització per trobar una noia de 21 anys que necessita medicació
Comparteix
Els Mossos han fet una crida a la ciutadania perquè comuniquin qualsevol pista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa