Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Localitzat el noi desaparegut al voltant de l’Aquàrium de Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han localitzat el noi desaparegut el 26 de febrer al voltant de l’Aquàrium, a la zona del Port Vell de Barcelona. La policia va llançar una alarma a través de xarxes socials. Els uniformats informen que se l’ha trobat “sa i estalvi” i agraeixen la mobilització ciutadana.

Com és habitual en altres casos de desaparicions, els Mossos han facilitat una fotografia de la persona que busca i algunes dades per tractar de facilitar que sigui identificat i que si algú el veu avisi a la policia trucant al telèfon d’emergències 112. En el moment de la desaparició, l’Anis duia una jaqueta negra, pantalons de xandall grisos i sabatilles esportives negres en el moment en què va ser vist per última vegada.

A més, la policia va detallar el passat diumenge que l’Anis és un noi que fa uns 1,80 metres d’alçada, és de complexió física normal, duu barba de quatre dies i té el cabell llis i de color negre. La policia catalana explica que el 98,9% dels casos de persones desaparegudes a Catalunya acaben essent resolts, en un percentatge molt elevat, perquè els desapareguts són trobats per la policia o perquè tornen voluntàriament a casa. A falta de recopilar les dades definitives de 2021, El nombre de denúncies per desaparicions a 2020 es va reduir un 35% a Barcelona respecte al 2019, passant de 804 a 520. Els Mossos ho van atribuir a les restriccions de mobilitat i el confinament.

Els Mossos afegeixen que “és un fals mite que calgui deixar passar 24h per si la persona torna abans de denuncia“, va apuntar la caporala Laura Villanueva, responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, en un reportatge del TOT Barcelona. “Els preguem que si detecten un comportament no habitual en un familiar, que vinguin a qualsevol comissaria, perquè aquestes 24h poden ser vitals”, va recalcar.

Més notícies
Capses amb els preservatius intervinguts a la sauna de l'Eixample / GUB
Confiscats milers de preservatius caducats en una sauna il·legal
Notícia: Confiscats milers de preservatius caducats en una sauna il·legal
Comparteix
La policia va trobar els productes en mal estat mentre inspeccionava el local, mancat de llicència
El regidor de Presidència, Jordi Martí / Jordi Play
Martí descarta ser alcaldable dels comuns si Colau hi renuncia
Notícia: Martí descarta ser alcaldable dels comuns si Colau hi renuncia
Comparteix
El tinent d'alcalde es declara convençut de la victòria dels comuns el 2023, tot i no tenir candidat encara

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa