Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Confiscats milers de preservatius caducats en una sauna il·legal
  • CA

La Guàrdia Urbana ha intervingut gairebé 51.000 preservatius caducats i no homologats que els agents van localitzar dins de la sauna que va ser inspeccionada al carrer Casanova el passat dimecres, com va informar el TOT Barcelona. La policia ha detallat aquest cap de setmana que, a més de mancar de llicència per operar com a sauna, a l’establiment s’oferien serveis de naturalesa sexual.

Els policies van aixecar diverses denúncies administratives per diferents irregularitats detectades durant el registre. La Guàrdia Urbana va desplegar un gran nombre d’efectius el passat dimecres a la tarda per registrar l’establiment que ofereix serveis de sauna als seus clients al carrer Casanova, al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Segons van explicar alguns testimonis, una desena de patrulles policials es van atansar fins al local, mancat de permís per allotjar el negoci.

L’actuació es va desencadenar perquè el local no disposa de llicència per obrir-se al públic. Els agents que s’hi van desplaçar van efectuar una inspecció de caràcter administratiu, va explicar l’Ajuntament.

Els agents van comptar amb la presència de gossos per efectuar el registre. A banda de la falta d’una autorització vigent i en regla que empari el negoci instal·lat dins del local, l’actuació a la sauna situada al districte de l’Eixample es va saldar amb la detecció d’una altra presumpta irregularitat. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana va obrir una investigació contra una persona identificada a l’interior de l’establiment, a qui li imputa un presumpte delicte contra la salut pública, ha detallat l’Ajuntament de Barcelona.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han informat també aquest cap de setmana que han detingut un home acusat de robar tres telèfons en una discoteca del barri del Poblenou. El cos ha informat en un missatge a Twitter que es va resultar “clau” la coordinació amb els vigilants de la sala de festa per retenir el presumpte delinqüent, que ja té historial per fets anteriors. Segons els Mossos, és el quart antecedent delictiu que acumula en només dos mesos. Els policies van poder retornar un dels telèfons sostrets a un dels propietaris que va ser víctima del furt.

Més notícies
El regidor de Presidència, Jordi Martí / Jordi Play
Martí descarta ser alcaldable dels comuns si Colau hi renuncia
Notícia: Martí descarta ser alcaldable dels comuns si Colau hi renuncia
Comparteix
El tinent d'alcalde es declara convençut de la victòria dels comuns el 2023, tot i no tenir candidat encara
El Mobile World Congress tindrà lloc al recinte de Fira a l'Hospitalet / ACN
“Molt important imatge”: les ofertes de feina discriminatòries del Mobile
Notícia: “Molt important imatge”: les ofertes de feina discriminatòries del Mobile
Comparteix
La UGT denunciarà anuncis que exclouen candidats segons l'aspecte, l'alçada i el sexe

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ego. a febrer 27, 2022 | 12:28
    Ego. febrer 27, 2022 | 12:28
    Doncs potser pretenien augmentar la natalitat al món, home!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa