Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotjat un local que anunciava festes il·legals a xarxes socials
  • CA

Tot i que la prohibició d’obertura de l’oci nocturn continua vigent fins a l’11 de febrer, un bar musical de Sant Martí ha seguit aparentment obrint portes de nit i matinada sense amagar-se’n. De fet, el local Canapé anuncia sessions amb discjòqueis, shows amb strippers i festes amb sala de ball i alcohol pròpies d’una discoteca de l’era prepandèmica durant gairebé tots els dies de setmana. “La festa més extravagant de la setmana”, promet a les publicacions del seu compte d’Instagram. Agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra s’hi han personat aquesta passada nit per desallotjar l’establiment, situat al barri del Camp de l’Arpa del Clot.

Els dos cossos policials han intervingut al bar cap a les 23.00 hores d’aquest dissabte, alertats precisament pels anuncis que Canapé publicava sense embuts a les xarxes socials. Els agents han trobat una vuitantena de persona dins de l’establiment, sense mascareta ni distàcies de seguretat per prevenir la infecció de la Covid. A més, una desena de persones feien cua al carrer per entrar-hi, ha informat Catalunya Ràdio.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han aixecat 76 denúncies per infraccions de les mesures vigents de la Generalitat per contenir els contagis de Covid-19. A més, han detectat tres infraccions administratives durant l’escorcoll al local, ha explicat l’Ajuntament. Arran de l’operació, s’ha fet buidar l’establiment, que ha quedat tancat.

La policia ha fet desmantellar locals que acollien festes il·legals i que operaven com a discoteques clandestines al llarg de les últimes setmanes de restriccions per la sisena onada de la pandèmia. La diferència amb el episodis anteriors és que Canapé no se n’ocultava.

Les imatges que el local difon a Instagram donen una idea de com són les festes amb què presumptament s’ha saltat les restriccions sanitàries els darrers dies: públic sense mascareta, clients bevent i ballant plegats i una sala plena en què difícilment es poden respectar les recomanacions per evitar els contagis de Covid en locals tancats. Tot i la irrupció de la policia d’anit, el local encara ha publicat nous anuncis aquest diumenge al matí per publicitar una sessió de salsa dominical de 17.00 a 02.30 hores, de nou en horari en què es manté el veto de l’oci nocturn fins al pròxim divendres.

Més notícies
Vista panoràmica de Barcelona, en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Barcelona, candidata a ser ciutat intel·ligent i verda referent a 2030
Notícia: Barcelona, candidata a ser ciutat intel·ligent i verda referent a 2030
Comparteix
L'Ajuntament es postula per obtenir finançament i suport de la Comissió Europea
Ciclistes convocats per Massa Crítica circulant dins del túnel de Glòries / Instagram
Desenes de ciclistes desobeeixen el veto de travessar el túnel de Glòries
Notícia: Desenes de ciclistes desobeeixen el veto de travessar el túnel de Glòries
Comparteix
Un grup convocat per Massa Crítica ocupa els carrils tot i la prohibició de circular-hi en bicicleta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa