Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Música, copes i excés de gent en una altra discoteca clandestina
  • CA

La Guàrdia Urbana ha clausurat una altra discoteca clandestina a Barcelona que, de nou, se saltava l’ordre de tancament de l’oci nocturn, vigent fins l’11 de febrer per intentar frenar la sisena onada de la Covid. Aquest cop, la policia va localitzar la sala de festes que incomplia les restriccions sanitàries al barri de Sants-Badal, al districte de Sants-Montjuïc, el passat diumenge.

El vídeo que la policia local barcelonina ha publicat a les xarxes socials deixa entreveure que al local s’aplegava una multitud que no mantenia les distàncies de seguretat ni la limitació d’aforament a espais tancats. En les imatges es veu una gran quantitat de copes i ampolles que els agents van trobar repartides per un munt de taules quan van irrompre dins de l’establiment, on els clients es concentraven sense permís.

La Guàrdia Urbana ha informat que es van comptabilitzar 365 persones al local, “superant les 194 autoritzades”, quantifica la policia. A més, els agents van aixecar acta per incopliment de les mesures vigents a Catalunya per contenir la pandèmia. La Generalitat ha informat just aquest dimarts que l’oci nocturn podrà reobrir a partir de l’11 de febrer.

Tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra han destapat locals que ocultaven una discoteca al seu interior que infringien tant el toc de queda -que es va aixecar el 20 de gener- com el tancament obligat de l’oci nocturn. Entre altres episodis que ha revelat durant les últimes setmanes, la policia local de Barcelona va denunciar 44 persones que ignoraven les mesures de protecció davant de la Covid i que s’aplegaven a un establiment de Sant Martí que feia de sala de festa quan el confinament nocturn estava actiu.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat aquest dimarts de la detenció d’un home acusat de dur una maleta amb més de cinc quilograms de marihuana dins del vehicle que conduïa. Als agents els va cridar l’atenció que el cotxe estigués aturat davant d’un semàfor sense llum i s’hi van atansar.

El cos ha explicat que la patrulla va advertir una forta olor a marihuana que emanava de l’automòbil. La pudor va resultar delatora, perquè va dur els policies a escorcollar el vehicle i descobrir la droga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa