Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Clausurada una discoteca clandestina durant el toc de queda
  • CA

La Guàrdia Urbana ha informat que ha intervingut en un local del districte de Sant Martí aquesta passada nit que funcionava com si fos una discoteca en ple horari del toc de queda. Les restriccions sanitàries que s’han reinstaurat a Catalunya per l’explosió de contagis per la sisena onada de la Covid i la gran propagació de la variant òmicron manté de nou tancat els locals d’oci nocturn i, a més, s’ha imposat un altre cop el confinament nocturn entre la 01.00 i les 06.00 hores. Per tant, l’establiment incomplia de forma flagrant les limitacions vigents ordenades per la Generalitat per intentar aturar la transmissió de la malaltia.

Segons ha informat el cos a Twitter, agents de la Guàrdia Urbana van desallotjar el local, on es concentraven 44 persones en el moment en què es va registrar. Tots els assistents van ser denunciats per incompliments de les mesures contra la Covid.

Alhora, el cos va detectar cinc infraccions al local. A més, a una persona que va ser escorcollada se li va trobar que duia estupefaents a sobre.

No és l’única intervenció des de principis d’any en què la Guàrdia Urbana desmantella un local que encobreix una discoteca que se salta les limitacions sanitàries. Aquesta mateixa setmana, la policia local de Barcelona ha posat fi a dues festes il·legals. En una, a un establiment del Poble-Sec, els agents van enxampar unes 200 persones ballant la música que un disc-jòquei punxava, sense atenir-se a les prevencions per evitar les infeccions de Covid. Una altra, a l’Eixample, aplegava 116 assistents. Tots dos locals van ser desallotjats.

Les restriccions a l’oci nocturn i la mobilitat es van ordenar fins al 7 de gener i la Generalitat les ha prorrogat fins al 21 de gener. A més de Barcelona, els municipis que apliquen el veto als desplaçaments nocturns són els de més de 10.000 habitants i tots aquells que acumulin una incidència de 250 casos o més per cada 100.000 habitants en una setmana.

Més notícies
L'estat en què va quedar el vidre del darrere del taxista agredit / Cedida
VÍDEO | Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona
Notícia: VÍDEO | Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona
Comparteix
Dos homes colpegen un conductor que els va demanar que baixessin del cotxe perquè bevien alcohol
La masia de Can Miralletes, al Camp de l'Arpa del Clot / Ajuntament de Barcelona
Un nou espai de jocs infantils en una masia del segle XVIII
Notícia: Un nou espai de jocs infantils en una masia del segle XVIII
Comparteix
L'Ajuntament destinarà 843.000 euros per rehabilitar Can Miralletes, al Camp de l'Arpa del Clot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa