Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Denuncien una nova agressió a un taxista de Barcelona
  • CA

L’associació Elite Taxi ha denunciat un nou cas d’agressió a un taxista de Barcelona, pocs dies després que els conductors es manifestessin per reclamar que se’ls autoritzi a instal·lar càmeres de seguretat en els vehicles. El darrer episodi conegut per l’entitat ha ocorregut aquesta matinada de diumenge a l’Hospitalet de Llobregat, quan un taxista barceloní ha sigut colpejat per dos dels tres passatgers que acabaven de pujar al vehicle, just davant de l’Hospital General de la ciutat veïna de la capital catalana.

El conductor ha pogut registrar part de l’incident amb una càmera instal·lada al vehicle, el dispositiu que precisament Elite Taxi i altres organitzacions de conductors reclamen que l’Institut Metropolità del Taxi permeti que es generalitzin en els vehicles per dissuadir atacs com el que el taxista ha patit. La gravació acredita que els fets han succeït cap a les 02.05 hores. La víctima és un conductor de 24 anys, explica el seu germà, l’Alí, en conversa amb el TOT Barcelona.

“Eres tres persones, dos nois i una noia. Discutien entre ells tres i duien una ampolla d’alcohol. Un d’ells també duia un got a la mà. Abans d’arrencar, el meu germà els va demanar que sortissin del cotxe, perquè no vol dur gent beguda o drogada. Aleshores, els dos nois van discutir amb ell i li van donar cops de puny”, relata l’Alí, propietari de la llicència del taxi que comparteix amb el seu germà. L’Alí acostuma a conduir per la nit, però ara està fent vacances. Per això el seu germà cobria el torn nocturn, quan ha tingut la dissort de topar-se amb uns clients violents.

La víctima ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra aquest migdia. En l’escrit, que el TOT Barcelona ha consultat, el conductor explica que un dels passatgers es va posar violent quan l’altre passatger va intentar treure-li la copa “de grans dimensions” que portava i se li va trencar dins del taxi. Aleshores, la va emprendre a cops contra el taxista, estomacant-lo des del seient del darrere.

El parabrisa danyat del taxista agredit / Cedida
El parabrisa danyat del taxista agredit / Cedida

Tot i que el treballador va aconseguir desfer-se de l’atacant i sortir del vehicle, els dos homes van abraonar-se contra el taxista al carrer. El denunciant afirma que un dels passatgers va arribar a treure una defensa extensible per escometre’l i que va rebre cops al cap i al cos. Afegeix que un dels dos individus el va subjectar mentre l’altre feia miques el vidre del darrere del cotxe i feia també malbé el parabrisa i les portes amb la sivella del cotxe.

La noia que acompanyava els denunciats els intentava aturar infructuosament, apunta la denúncia. A més, van trencar el mòbil al taxista, que diu que ho van fer per impedir que avisés a la policia.

Quan els Mossos s’hi van personar, els agressors ja havien fugit. El conductor va ser atès en un centre mèdic per lesions lleus a un braç.

“Cada dia passen aquestes coses. Fa res li va passar a un altre conductor a la Rambla. A mi em va passar fa uns anys, en una nit de Sant Joan, quan dos passatgers també es van atonyinar. Sentim inseguretat, i encara sort que nosaltres duem una càmera posada, però cal que es prengui alguna decisió“, reclama l’Alí. El seu germà ha lliurat la gravació que recull parcialment l’altercat als Mossos per intentar facilitar que s’identifiqui els agressors.

Més notícies
La masia de Can Miralletes, al Camp de l'Arpa del Clot / Ajuntament de Barcelona
Un nou espai de jocs infantils en una masia del segle XVIII
Notícia: Un nou espai de jocs infantils en una masia del segle XVIII
Comparteix
L'Ajuntament destinarà 843.000 euros per rehabilitar Can Miralletes, al Camp de l'Arpa del Clot
Un ciclista circula pel carril bici del carrer Aragó | Europa Press
Colau vol ampliar més els carrils bici abans de les eleccions
Notícia: Colau vol ampliar més els carrils bici abans de les eleccions
Comparteix
L'Ajuntament es proposa estendre 32,6 quilòmetres nous per a ciclistes els dos pròxims anys

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a gener 09, 2022 | 20:26
    Vendetta gener 09, 2022 | 20:26
    Sonar a pagapensions de parla hispana no? O seguidors del morad
  2. Icona del comentari de: JOSE a gener 09, 2022 | 23:21
    JOSE gener 09, 2022 | 23:21
    el video no sirve, ya que dicha ley no lo permite, y los agresores pueden denunciarlo por protección de datos y estar subida a internet.y al taxista graba sin permiso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa