Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Absolt el raper Morad d’un suposat robatori en un pis de Barcelona
  • CA

Un jutjat ha absolt el raper hospitalenc Morad, que va ser jutjat el mes passat amb un altre jove per un presumpte assalt a un pis del barri del Putxet, a Barcelona, per cometre un suposat intent de robatori. La sentència ha conclós que no hi ha prou indicis que confirmin que Morad i l’altre acusat es trobessin a l’edifici on es va cometre el furt el 2018. En conseqüència, els exculpa del presumpte delicte de robatori amb força que la Fiscalia els atribuïa.

El jutge no veu acreditat que intentessin obrir el portal d’una finca amb un tornavís i amenacessin de mort un veí. És la versio que sostenia la Fiscalia, que demanava dos anys i mig de presó per als dos processats.

La magistrada constata una “falta absoluta de proves de càrrec” respecte al delicte de robatori amb força en grau de temptativa. També diu que costa reconèixer algú en les imatges aportades, que són massa poc nítides. Els dos acusats van negar els fets durant la vista.

En la seva declaració, Morad –conegut pels seus temes crítics amb els cossos policials i per retratar en ells els barris perifèrics– va afirmar que no va ser mai a l’immoble on s’hauria comès la temptativa d’assalt. “No tenia cap necessitat”, va sostenir el cantant. “El 2018 estava començant a treballar al món de la música, aquell dia no sé on anava amb metro però segurament a fer alguna cosa relacionada amb la meva carrera artística, no estudiava ni treballava”, va afegir davant de la jutgessa.

A preguntes del seu advocat, Morad va negar-ho tot, assegurant que no va tenir cap incident amb ningú. Un testimoni que va comparèixer al jutjat va explicar que va sospitar de dos nois que va veure a l’edifici i que els va fer unes fotografies. Els suposats assalats s’hi van adonar i van tornar-se contra el veí, que va dir que l’havien amenaçat de mort. Els Mossos d’Esquadra van assegurar que les imatges van servir per identificar els presumptes lladres.

Més notícies
La Prospe Beach, en una foto d'arxiu / 9 Barris Imatge
La ProspeBeach se salva i sí que tindrà sorra a l’estiu
Notícia: La ProspeBeach se salva i sí que tindrà sorra a l’estiu
Comparteix
L'Ajuntament esmena la negativa a recuperar la instal·lació, que tornarà després de dos anys sense muntar-se
Els manifestants congregats per Aturem la Guerra a plaça Catalunya contra la invasió d'Ucraïna / QS
El ‘No a la guerra’ torna i aplega 3.500 persones a Barcelona
Notícia: El ‘No a la guerra’ torna i aplega 3.500 persones a Barcelona
Comparteix
Un grup d'ucraïnesos se'n desmarca perquè discrepa que els impulsors de la manifestació igualin l'OTAN i les tropes russes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa