Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un xef amb estrella Michelin i una casa de perfums creen un insòlit menú

Hi ha aliances que no són difícils d’imaginar, però que no són gaire habituals. Aquest és el cas de la gastronomia i el món dels perfums, que ara sumen un nou cas de col·laboració. Es tracta de la multinacional Eurofragance i el xef amb estrella Mighelin Joel Castanyé, que van presentar el seu nou projecte durant la fira in-cosmetics Global, celebrada a Barcelona entre el 28 i 30 de març.

El projecte és un menú inspirat en diferents perfums i en la seva aplicació per a les cures personals, que van presentar Castanyé, del restaurant La Boscana; i les perfumistes de la multinacional Eurofragance Angéline Leporini, Isabel Gil y Soizic Beaucourt. El menú consta, concretament, d’un total d’11 plats: quatre entrants, quatre plats principals i tres postres. Un dels entrants és ‘La rosa’, una esferificació de litxi i gerds coberta per una gelatina d’aigua de cosa. Pel que fa als plats principals, destaquen el ‘Curri de taronja’, conformat per una barreja de llet de coco, gingebre, alfàbrega, menta i iogurt; i els ‘Pèsols amb pesto verd’, que van acompanyats d’advocat i espècies com l’alfàbrega i el coriandre.

Per a moltes persones, un menú no és un menú si no compta amb una bona postra. És per això que cal explicar la proposta que pot suposar una revolució per als paladars: ‘Coco verd, gingebre i llima’, és una barreja de coco verd i gelat amb textura de núvol que va acompanyat d’una gelatina de llima i gingebre.

Noves estrelles Michelin per a Barcelona

Durant la darrera Gal·la Estrella Michelin, els germans Torres van assolir la seva tercera estrella Michelin Cocina Hermanos Torres, i cinc altres restaurants de Barcelona van aconseguir la primera de la seva història. El restaurant Aleia, situat al passeig de Gràcia; COME by Paco Méndez, tocar de l’avinguda del Paral·lel; l’Enigma, comandat per Albert Adrià, germà de Ferran Adrià; Mont bar i Slow&Low.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa