Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els nous restaurants amb estrella Michelin de Barcelona
  • CA

Els germans Torres han assolit aquest dimecres la cima de la gastronomia després d’assolir la tercera estrella Michelin pel seu restaurant Cocina Hermanos Torres. Els dos germans van recollir el reconeixement davant l’atenta mirada dels altres dos xefs que compten amb tres estrelles, Jordi Cruz i Martin Berasategui. “Érem dos nois del Carmel que teníem un somni i l’hem aconseguit”, deien tots dos després de rebre el premi. Ara bé, aquest local de les Corts no ha estat l’únic premiat. Barcelona ha sumat, en total, 8 estrelles més a la guia Michelin. A l’èxit dels germans de barcelonins, cal sumar-li 5 restaurants més que van obtenir la seva primera estrella.

Aleia

El restaurant Aleia és un dels que ha assolit una estrella aquest dimecres. Situat al passeig de Gràcia, està liderat pel xef Paulo Airaudo, que disposa de 3 estrelles pels seus restaurants a San Sebastià, Londres i Hong Kong. Aquest espai ofereix un menú degustació de 150 euros per persona.

COME by Paco Méndez

Aquest espai agafa el llegat del Bulli. En aquest espai barreja cultura i cuina mexicana amb productes mediterranis. A tocar de l’avinguda del Paral·lel, el xef Paco Méndez ofereix un menú molt econòmic, amb preus que no superen els 50 euros en la majoria de plats.

Enigma

A dos minuts caminant està l’Enigma, un dels altres premiats aquest dimecres. Comandat per Albert Adrià, germà d’un dels millors cuiners catalans de la història, Ferran Adrià, ofereix plats econòmics que no superen els 20 euros en la majoria dels casos. L’Enigma és una nova aposta d’Adrià, que aquest cop prefereix defugir dels menús degustació.

Mont bar

Al carrer de la Diputació, a tocar de la plaça de la Universitat, hi ha el quart negoci barceloní guardonat. El Mont Bar és un dels pocs establiments d’alta cuina que ofereix entrepans a la seva carta. Això sí, cal gratar-se la butxaca, ja que poden arribar a costar més de 12 euros.

Slow&Low

Situat molt a prop del mercat de Sant Antoni, torbem un restaurant “en el qual les parts iguals d’habilitat tècnica, creativitat i tocs delicats que mostren els seus plats sorprendran i emocionaran els hostes”, segons descriuen a la mateixa guia Michelin. Els plats que ofereixen tenen una influència clara de la cuina tailandesa i mexicana, amb sabors àcids i salses lleugerament picants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa