Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona suma un nou restaurant al selecte grup de les 3 estrelles Michelin
  • CA

Els germans Torres s’han fet populars a la petita pantalla gràcies al seu programa de gastronomia a TVE. Però són molt més que un fenomen televisiu. Com a mínim, pel jurat de la guia Michelin, que atorga els premis als millors restaurants de la península Ibèrica. El restaurant barceloní Cocina Hermanos Torres ha aconseguit les tres estrelles aquesta nit a Toledo. Javier i Sergio Torres se sumen, així, als restaurants ABaC, del català Jordi Cruz, i Lasarte, del basc Martín Berasategui, que fins ara eren els únics locals de la capital que comptaven amb el màxim guardó possible. Un reconeixement que els dos germans han celebrat durant la gala. “És un somni fet realitat. Érem dos nois del Carmel que teníem un somni, i l’hem aconseguit”, ha recordat Javier Torres. “Dediquem l’estrella a Barcelona, una ciutat que ha patit molt en els darrers anys”, ha afegit Sergio Torres.

La història del restaurant ‘Cocina Hermanos Torres’

Aquests dos germans cuinen als fogons d’un restaurant ubicat al carrer del Taquígraf Serra, al barri de les Corts, pot servir a 60 persones i compte amb tres pianos per ambientar els sopars. La història d’aquest local abans de tocar la cima gastronòmica és força extensa. Primer va allotjar un antic taller de cotxes, després va anar a parar a una empresa de produccions i finalment, a les mans de la família Torres. Aquest restaurant ja tenia dues estrelles Michelin i dues estrelles verdes, que distingeixen els restaurants més sostenibles.

Els altres barcelonins que toquen la glòria a Toledo

La guia Michelin reparteix una, dues i tres estrelles. La primera cau en aquells locals que mereixen ser coneguts en l’àmbit nacional; la segona, a escala internacionalment; i la tercera, la més valuosa, indica aquells restaurants pels quals val la pena viatjar a aquella ciutat. Aquests són tots els restaurants barcelonins que han obtingut estrella a la Gala dels primis Michelin.

  • 1 ESTRELLA : Aleia (Paulo Airaudo y Rafa de Bedoya); COME by Paco Méndez (Paco Méndez); Enigma (Albert Adrià), SloW -Slow i Montbar.
  • 3 ESTRELLES: Cocina Hermanos Torres (Javier y Sergio Torres)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa