Els veïns del Poble-sec demanen més presència policial malgrat la detenció del violador

La Unió d’Associacions de Veïns del Poble-sec assegura que el barri encara és insegur i volen més patrulles

Els veïns del Poble-sec encara se senten insegurs malgrat que els Mossos d’Esquadra hagin esclarit les tres agressions sexuals que hi va haver l’any passat al barri. La policia catalana ha confirmat que el menor detingut al desembre per agredir sexualment diverses dones a Horta-Guinardó també és el responsable les agressions del Poble-sec, però pels veïns no n’hi ha prou.

[r:1]

“La detenció d’aquesta persona no acaba amb la inseguretat que perceben els veïns i que és ben present al barri”, ha denunciat la Unió d’Associacions de Veïns del Poble-sec en un comunicat. Segons l’entitat, cada setmana es cometen “múltiples fets delictius” al barri i demanen als Mossos d’Esquadra que trobin una solució. En concret, “volen una major presència policial”.

Les associacions demanen més patrulles al carrer per dissuadir els delinqüents, cosa que també permetria combatre el creixent incivisme, i també donar més sensació de tranquil·litat i seguretat als veïns. “Demanem al govern municipal que posi fil a l’agulla de forma immediata per tal de donar resposta a les demandes veïnals”.

Més informació

Nou comentari