Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns del Poble-sec demanen més presència policial malgrat la detenció del violador
  • CA

Els veïns del Poble-sec encara se senten insegurs malgrat que els Mossos d’Esquadra hagin esclarit les tres agressions sexuals que hi va haver l’any passat al barri. La policia catalana ha confirmat que el menor detingut al desembre per agredir sexualment diverses dones a Horta-Guinardó també és el responsable les agressions del Poble-sec, però pels veïns no n’hi ha prou.

[r:1]

“La detenció d’aquesta persona no acaba amb la inseguretat que perceben els veïns i que és ben present al barri”, ha denunciat la Unió d’Associacions de Veïns del Poble-sec en un comunicat. Segons l’entitat, cada setmana es cometen “múltiples fets delictius” al barri i demanen als Mossos d’Esquadra que trobin una solució. En concret, “volen una major presència policial”.

Les associacions demanen més patrulles al carrer per dissuadir els delinqüents, cosa que també permetria combatre el creixent incivisme, i també donar més sensació de tranquil·litat i seguretat als veïns. “Demanem al govern municipal que posi fil a l’agulla de forma immediata per tal de donar resposta a les demandes veïnals”.

Més notícies
Els Mossos el van detenir el set de desembre. | Mossos
Atribueixen tres agressions sexuals més al menor tutelat detingut al desembre
Notícia: Atribueixen tres agressions sexuals més al menor tutelat detingut al desembre
Comparteix
La investigació dels Mossos l'ha relacionat amb tres atacs al Poble-sec que s'afegeixen als de la Vall d'Hebron, pels quals va ser arrestat fa dos mesos
Investiguen una nova violació al Poble-sec
Notícia: Investiguen una nova violació al Poble-sec
Comparteix
La presumpta agressió sexual repetiria l'escenari dels darrers casos, a la zona que connecta el Poble-sec amb Montjuïc
Un vídeo qüestiona l’actuació dels Mossos amb Desokupa en un desallotjament al Poble-sec
Notícia: Un vídeo qüestiona l’actuació dels Mossos amb Desokupa en un desallotjament al Poble-sec
Comparteix
TV3 ha difós les imatges, però la policia assegura que va acudir-hi perquè hi havia "una confrontació" i que va identificar els membres de tots dos bàndols

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa