Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atribueixen tres agressions sexuals més al menor tutelat detingut al desembre
  • CA

El menor tutelat detingut al desembre per agredir sexualment dones a Horta-Guinardó va cometre tres agressions sexuals més a Poble-sec. Així ho han confirmat els Mossos d’Esquadra avui, que han conclòs una investigació que va començar amb la detenció del noi per atacar dones al voltant de l’hospital Vall d’Hebron, una informació que va avançar el TOT Barcelona.

El primer i el segon atac es van fer al voltant dels jardins del passeig de Montjuïc amb un mes de diferència entre totes dues. Les quatre agressions restants, però, les va fer amb pocs dies de diferència. L’assetjador actuava tant de dia com de nit i abordava les víctimes, dones d’edat mitjana i avançada, al carrer, segons expliquen els Mossos d’Esquadra. La policia detalla que sempre actuava amb el rostre tapat per evitar que l’identifiquessin. El menor actuava amb “grans dosis de violència i amenaces reiterades”, segons fonts policials. 

Després de les proves d’ADN i que es pogués demostrar que el menor havia estat al Poble-sec el dia de les agressions es va constatar que el detingut és el responsable de tres atacs més. El detingut està en un centre d’internament des del vuit de desembre, segons detallen els Mossos.

“Alarma social” al Poble-sec

El cap de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona ha admès que el menor violador havia generat “alarma social” al barri de Poble-sec. També ha detallat que en dues ocasions el detingut va robar a les seves víctimes i que en només 11 dies va violar cinc dones. Gràcies a les càmeres del metro, ha explicat, els Mossos van poder identificar el sospitós a Poble-sec en un dia en què una víctima va denunciar un atac. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa