Ingressat a la UCI després d’un robatori al Port Olímpic

Els lladres el van agredir quan va intentar evitar que li robessin un mòbil a un amic

Un home està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital del Mar de Barcelona després de rebre una pallissa quan intentava evitar que li robessin el mòbil a un amic seu. La víctima, que està en estat greu –segons ha avançat El País i ha pogut confirmar el Tot Barcelona–, caminava pel Port Olímpic quan tres persones van intentar robar-los el telèfon i, en oposar resistència, el van tirar a terra, de manera que en caure es va clavar un fort cop al cap que el va deixar inconscient.

Els Mossos d’Esquadra han informat que tenen “una investigació oberta per localitzar els autors del robatori i de l’agressió”, però de moment no hi ha més detalls més enllà que hi ha tres persones involucrades. Els investigadors han pres declaració al testimoni directe dels fets, l’amic de la víctima a qui van robar el mòbil, i estan revisant les càmeres de vigilància de la zona per trobar pistes per localitzar els agressors.

El Port Olímpic i el front marítim barceloní fa mesos que pateixen una onada de delinqüència i inseguretat, sobretot de carteristes.

[r:1]

A finals de desembre els Mossos ja van detenir dues persones, una d’elles menor d’edat, per robatoris a la mateixa zona. Des de principis de novembre, la policia catalana té desplegat al Port Olímpic el dispositiu Ubiq per incrementar la el patrullatge preventiu a Ciutat Vella i reduir els robatoris i els furts, que el 2018 es van disparar.

Aquest nou incident es produeix en un moment molt delicat pel govern municipal, que veu com la inseguretat i la delinqüència s’han convertit en la primera preocupació dels barcelonins. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, és la màxima responsable de l’àrea perquè no va voler crear una regidoria específica i ha estat reprovada en diverses ocasions per la gestió dels narcopisos de Ciutat Vella, del top manta i de l’augment dels furts.

Més informació

Nou comentari