Dues persones, una d’elles menor d’edat, ha estat detingudes per robatoris al front marítim de Barcelona. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, les detencions han estat possibles gràcies al treball conjunt dels agents de les comissaries de Ciutat Vella i Sant Martí i de l’ARRO, l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la policia catalana a Barcelona.

L’operació s’emmarca en el dispositiu Ubiq que els Mossos d’Esquadra van posar en marxa a principis de novembre per incrementar la presència policial a Ciutat Vella. L’increment de la delinqüència i de la inseguretat a la zona ha obligat les forces de seguretat a buscar “nous models de patrullatge, més dinàmics i flexibles”.

L’objectiu és incrementar el patrullatge preventiu i uniformat en aquelles zones on s’ha detectat un augment dels robatoris i els furts. L’operatiu també compta amb patrullatges del grup de deliqüència urbana. El dispositiu Ubiq es va posar en marxa després de la macrobatuda contra els narcopisos del Raval que va tenir lloc a finals d’octubre.

Nou comentari

Més notícies

El veí mort del Baró del Viver havia denunciat el presumpte assassí 24 hores abans

Mossos d'Esquadra encara no han fet cap detenció

“No ens crèiem el tiroteig. Semblava una pel·lícula d’acció”

El veïnat de Can Peguera coneixia a una de les famílies implicades i apunta que al barri hi ha tràfic de drogues

Vídeo del tiroteig que ha deixat quatre ferits a Nou Barris

Hi ha quatre ferits a l'Hospital Vall d'Hebron, dels quals dos estan crítics

“Em van colpejar per l’esquena, em van tirar a terra i em van robar el mòbil”

La víctima, tot i l'ensurt, no va patir lesions greus i ja s'ha reincorporat a la feina