Dos detinguts per robatoris al front marítim de Barcelona

El dispositiu Ubiq dels Mossos d’Esquadra està desplegat a Ciutat Vella per reduir la delinqüència al districte

Dues persones, una d’elles menor d’edat, ha estat detingudes per robatoris al front marítim de Barcelona. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, les detencions han estat possibles gràcies al treball conjunt dels agents de les comissaries de Ciutat Vella i Sant Martí i de l’ARRO, l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la policia catalana a Barcelona.

L’operació s’emmarca en el dispositiu Ubiq que els Mossos d’Esquadra van posar en marxa a principis de novembre per incrementar la presència policial a Ciutat Vella. L’increment de la delinqüència i de la inseguretat a la zona ha obligat les forces de seguretat a buscar “nous models de patrullatge, més dinàmics i flexibles”.

L’objectiu és incrementar el patrullatge preventiu i uniformat en aquelles zones on s’ha detectat un augment dels robatoris i els furts. L’operatiu també compta amb patrullatges del grup de deliqüència urbana. El dispositiu Ubiq es va posar en marxa després de la macrobatuda contra els narcopisos del Raval que va tenir lloc a finals d’octubre.

Més informació

Nou comentari