Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres agressions amb arma blanca en una sola nit
  • CA

Tres agressions amb arma blanca han deixat quatre ferits aquesta nit a Barcelona, sense comptar l’apunyalament d’un home a Nou Barris. L’agressió de major gravetat ha estat a Horta-Guinardó. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís passades les 23 hores per una baralla al carrer on participaven “diverses persones”. En arribar al lloc dels fets van localitzar dos homes que presentaven ferides per l’enfrontament. La policia catalana informa que els van traslladar a l’hospital i que estan detinguts.

Dos dels fets s’han produït a Ciutat Vella, on hi ha hagut dos robatoris amb violència. El primer ha estat a tocar de Via Laietana cap a les 23 hores. Un home ha quedat ferit després que un grup de joves li robessin el rellotge, segons El Periódico. Els lladres l’haurien robat i després l’haurien apunyalat, per la qual cosa ha hagut de ser traslladat a l’hospital. Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració d’un agent de la Guàrdia Urbana han detingut dos hores després a dues persones com a presumptes autors: una noia de nacionalitat espanyola de 16 anys i un noi de nacionalitat algeriana de 19 anys. Se’ls ha intervingut el rellotge i els diners en efectiu que havien sostret i que encara portaven a sobre. Acusats de robatori amb violència i intimidació amb arma blanca, ell passarà a disposició judicial en les properes hores i ella quedarà a càrrec de la Fiscalia de Menors.

L’altra ganivetada ha succeït al passeig del Born de Barcelona passada la una de la matinada, també arran d’un presumpte robatori violent. Un menor d’edat ha quedat ferit després de rebre “ferides superficials” d’una arma blanca, han informat fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona. L’autor ha estat detingut pels volts de les 01:15 hores de la matinada, en observar com llençava un ganivet a prop del lloc dels fets. També és menor d’edat. 

Se sumen a l’homicidi

Les tres agressions se sumen a l’homicidi​ que ha costat la vida a un home de nacionalitat dominicana de 47 anys. L’enfrontament va ser al carrer Vilapicina, a Nou Barris, i és la dotzena mort violenta de l’any a la capital catalana. Són les mateixes dades que es registraven al 2011, l’any en què es van produir més homicidis coneguts a Barcelona.

Fonts dels Mossos d’Esquadra demanen evitar l’alarmisme i reiteren que estan donant resposta als fets delictius de què tenen constància gràcies a les denúncies. La policia catalana insisteix que cal denunciar per poder investigar.  

Més notícies
Mor un home a causa d’un nou apunyalament
Notícia: Mor un home a causa d’un nou apunyalament
Comparteix
Es tracta del dotzè homicidi a Barcelona aquest 2019, més que en tot l'any passat
Segon apunyalament a Barcelona en una sola nit
Notícia: Segon apunyalament a Barcelona en una sola nit
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra detenen l'agressor per un atac amb arma blanca
Barcelona supera a l’agost el total de morts violentes de l’any passat
Notícia: Barcelona supera a l’agost el total de morts violentes de l’any passat
Comparteix
El cas de la dona trobada morta a Cantunis eleva a 11 les víctimes
L’autòpsia confirma que el cas de la dona trobada morta a Cantunis és un homicidi
Notícia: L’autòpsia confirma que el cas de la dona trobada morta a Cantunis és un homicidi
Comparteix
És l'onzena mort violenta d'aquest any a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa