El trànsit als accessos a Barcelona cau a la meitat pel coronavirus

Les sortides s'han reduït un 53% respecte del dissabte passat, segons el Servei Català de Trànsit

El trànsit de sortida de l’àrea metropolitana de Barcelona ha baixat un 53% aquest dissabte fins a les 5 de la tarda, segons dades del Servei Català de Trànsit. En sentit entrada les xifres han baixat fins a un 51% als principals accessos de la zona. Aquest matí el trànsit ja ha tingut un descens del 42% (46% només en sentit sortida).

El volum de circulació ja va patir una davallada el divendres a la tarda, quan va baixar un 24% a partir de les 4 de la tarda, després que el president del govern espanyol ja hagués anunciat que decretaria l’estat d’alarma pel coronavirus. El descens va ser del 15% de mitjana durant tot el dia en comparació amb el mateix dia de la setmana anterior.

En roda de premsa, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha celebrat que arreu del país s’hagi pràcticament reduït a la meitat la mobilitat. Ha explicat que a l’àrea metropolitana de Barcelona a les 16:15h s’havia registrat un descens del 52% dels vehicles que en sortien i un descens del 49% dels vehicles que hi entraven.

Més informació

Nou comentari