Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Taxistes en peu de guerra: amenacen amb protestes durant el Mobile
  • CA

Nova acció d’Élite Taxi. L’associació de taxistes de Barcelona ha tornat a mostrar la seva oposició al model de negoci d’empreses com Free Now en una assemblea celebrada aquest dijous davant de l’Estació de Sants. Tal com ha informat l’ACN, des del seu punt de vista aquestes empreses fan que sigui més difícil garantir la continuïtat de l’actual sistema de tarifes regulades. Segons ha manifestat Álvarez, Free Now ha demanat no haver de complir amb el sistema de tarifes regulades i posar els preus “que els doni la gana”.  “El taxi té unes normes i tothom que treballi amb taxis les ha de complir. Si volen quedar-se han de complir les normes, no posar la seva dictadura, és de bojos”, ha recalcat.

Davant d’aquesta situació, ha donat 10 dies al Govern de la Generalitat per proposar un canvi de llei que reguli millor la situació. A més, el líder de l’associació, Tito Álvarez, ha avisat que si no s’escolten les seves demandes, hi haurà conseqüències, com per exemple protestes durant les eleccions municipals del pròxim 28 de maig i el Mobile World Congress, que arrenca el pròxim 27 de febrer.

Noves mobilitzacions d’Élite Taxi

Tal com ha recalcat Álvarez: “Si en deu dies no tenim una proposta seriosa sobre la taula per introduir a la llei del taxi la definició del que és un operador de transport i que obligui a complir aquests criteris (…) nosaltres començarem una bateria de mobilitzacions que aniran de menys a més, amb marxes lentes i aturades parcials”. Aquestes paraules poden fer que gran part dels barcelonins recordin les diferents mobilitzacions que Élite Taxi ha protagonitzat en els darrers anys, com les que han deixat diferents vegades la Gran Via col·lapsada de taxis aturats o la marxa lenta que va arrencar a l’Aeroport del Prat per culminar a les portes del Parlament de Catalunya.

Una altra demanda recent d’Élite Taxi, concretament del passat mes de novembre, és que l’obtenció del permís de taxi sigui més fàcil per als veïns que fa més de 15 anys que estan empadronats a Barcelona. En aquest sentit, va proposar que es tingui més en compte el bloc de coneixements de la ciutat de l’examen que permet aconseguir la credencial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 05, 2023 | 17:46
    JordiP gener 05, 2023 | 17:46
    Com sempre, aquests mafiosos xantatgistes es dedicaran a sabotejar els millors aconteixements comercials de Barcelona, aquells que proporcionen a molts barcelonins prou diners per a prendre taxis. Gallina d'or morta, gana a la panxa. Només saben resoldre els seus problemes de rendibilitat tocant els bemolls de la gent. Ara, això sí, mentre dura la vaga d'aquests pandilleros, per ciutat es circula divinament. Per algo serà.
    • Icona del comentari de: Anònim a gener 06, 2023 | 10:37
      Anònim gener 06, 2023 | 10:37
      esdeviments
  2. Icona del comentari de: pareu-lo a gener 06, 2023 | 11:00
    pareu-lo gener 06, 2023 | 11:00
    En Tito Alvarez, president d'elite taxi, és un vividor, que viu de la confrontació constant per a continuar al davant d'elite taxi. Poc a poc, enfonsarà Barcelona perjudicant l'economia i carregant-se els congressos. El del mòbil ja està a punt.
  3. Icona del comentari de: Ceresita a gener 06, 2023 | 13:18
    Ceresita gener 06, 2023 | 13:18
    De moment no conec cap taxista (propietari del seu taxi) que estigui al atur, ho hagui hagut de camviar de feina per motius ecònomics. Siusplau no fem caure mes Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa