Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca un altre restaurant històric de la Rambla de Catalunya
  • CA

La Rambla de Catalunya ha tornat a perdre un altre dels seus establiments emblemàtics. L’històric restaurant El Glop ha tancat les seves portes després de gairebé 26 anys al peu del canó com ja va fer el passat febrer el mític frànkfurt Otto Sylt, que també feia prop de tres dècades que ocupava un dels locals del cèntric passeig barceloní.

Segons informa Metrópoli Abierta, l’establiment fundat el 1996 i ubicat al número 65 de la Rambla va abaixar les persianes definitivament el passat 31 de març després que l’augment del preu del lloguer del local fes insostenible la continuïtat del restaurant. De fet, els propietaris de la coneguda cadena catalana han obert recentment un nou establiment al número 443 del carrer de València, al barri de la Sagrada Família.

Malgrat el tancament del local de Rambla de Catalunya, els propietaris de la cadena catalana segueixen apostant per mantenir la Taverna El Glop, el primer dels restaurants que van obrir al número 24 del carrer de Sant Lluís del barri de la Vila de Gràcia. Precisament, el primogènit del grup El Glop celebra aquest 2022 els seus 42 anys d’història.

El cas de l’Otto Sylt

“Moltes gràcies a tots els clients, qui durant 30 anys ens han acompanyat”. Amb aquesta frase s’acomiadaven el passat febrer els responsables del mític frànkfurt Otto Sylt, que després de gairebé tres dècades deixaven orfe un dels locals ubicats a la part superior de la Rambla de Catalunya. L’establiment va ser fundat el 1989, just l’any en què queia el Mur de Berlín, i formava part de la cadena catalana AN Grup, que opera també amb altres marques com els restaurants Tapa Tapa, Txapela, Mussol, Citrus, QuQu, Piscolabis i Bitte Wurst.

La desaparició de l’Otto Sylt, però, no va deixar els barcelonins sense la seva àmplia i espectacular oferta de salsitxes i cerveses alemanyes, ja que els productes s’han pogut seguir degustant al local Bitte Wurst, que compartia propietat amb el desaparegut i que està ubicat al número 44 de la Rambla, a la cantonada amb el carrer Consell de Cent.

Més notícies
La botiga del carrer Rosselló, 201 abaixarà la persiana
Tanca una botiga mítica de l’Eixample: no li renoven el lloguer
Notícia: Tanca una botiga mítica de l’Eixample: no li renoven el lloguer
Comparteix
Music Wold haurà d'abaixar la persiana de Rosselló, 201 a finals de mes
El túnel de Glòries en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Barcelona posa en marxa quatre nous radars de tram
Notícia: Barcelona posa en marxa quatre nous radars de tram
Comparteix
Els dispositius estaran ubicats a Glòries, a la ronda del Litoral i als túnels de la Rovira i Badal
Les obres es concentraran en nou estacions de metro de la xarxa / Jordi Play
Les 14 parades de metro que renoven escales mecàniques
Notícia: Les 14 parades de metro que renoven escales mecàniques
Comparteix
Les obres afectaran nou estacions de les línies 1 i 2 de la xarxa
El líder d'ERC a l'Ajuntament i alcaldable republicà, Ernest Maragall / Jordi Borràs
Maragall pensa que l’arxivament de la querella de Pegasus és només temporal
Notícia: Maragall pensa que l’arxivament de la querella de Pegasus és només temporal
Comparteix
El republicà defensa que és una mesura per evitar que la instrucció caduqui, però apressa el jutge a ampliar la investigació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un que hi anava. a maig 31, 2022 | 22:02
    Un que hi anava. maig 31, 2022 | 22:02
    No m'he estranya. Al carrer Sant Lluís fa uns any hem van portar unes costelles a la brasa amb una d,'ellas amb una mossegada mancava aquell tros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa