El cas del Cinto de la polleria del barri de Camp de l’Arpa del Clot està removent a fons tots els estaments polítics i administratius implicats. Aquest cap de setmana, l’Oficina de l’Alt Comissionat pels Drets Humans de les Nacions Unides reclamava que s’aturés el desnonament d’aquest home de 92 anys, que havien de fer fora aquest dimarts, després d’un primer intent fa unes setmanes. Avui, ha sigut la Generalitat qui s’hi ha afegit: ho demanat públicament i també ha fet gestions amb els jutjats per aconseguir-ho. I finalment, tots aquests moviments han donat resultat i l’execució del desnonament per a demà s’ha suspès. 

Ho ha anunciat l’Observatori d’Habitatge i Turisme del Clot-Camp d’Arpa en una piulada a Twitter.

De fet, la mateixa entitat ha fet després una altra piulada, molt crítica amb la Generalitat, com a resposta al tuit que havia fet el president, Quim Torra, anunciat que el Govern havia demanat aquesta suspensió. Han volgut deixar clar que el mèrit de l’objectiu aconseguit és dels veïns i no del govern, al qual li retreuen que al primer intent de desnonament hi enviessin els antiavalots dels Mossos d’Esquadra a donar suport a la comitiva judicial, que van actuar amb contundència contra els activistes que intenaven imepedir que fessin fora el Cinto.

 

Més notícies
Notícia: “Volen fer fora de casa en Cinto de la polleria”
Comparteix

“Volen fer fora de casa en Cinto de la polleria”

Els veïns del carrer Ruiz de Padrón, indignats amb l'intent de desnonament d’un mite del barri
Notícia: “Volen fer fora de casa en Cinto de la polleria” - Mobile
Notícia: L’ONU demana a l’Estat que aturi el desnonament del veí de 92 anys previst per a dimarts
Comparteix

L’ONU demana a l’Estat que aturi el desnonament del veí de 92 anys previst per a dimarts

Un tribunal va decidir ordenar el desallotjament del Cinto pels retards reiterats en el pagament d'algunes mensualitats, tot i que mai ha deixat de pagar
Notícia: L’ONU demana a l’Estat que aturi el desnonament del veí de 92 anys previst per a dimarts - Mobile
Notícia: Un veí de 92 anys que volen desnonar: “Em vull quedar aquí perquè és la meva vida”
Comparteix

Un veí de 92 anys que volen desnonar: “Em vull quedar aquí perquè és la meva vida”

El Cinto és un veí del Camp de l'Arpa del Clot que té 92 anys i mai no ha deixat de pagar el seu lloguer
Notícia: Un veí de 92 anys que volen desnonar: “Em vull quedar aquí perquè és la meva vida” - Mobile
Notícia: Un jutjat ordena desnonar un veí de 92 anys que no ha deixat de pagar mai el seu lloguer
Comparteix

Un jutjat ordena desnonar un veí de 92 anys que no ha deixat de pagar mai el seu lloguer

L'inquilí de la casa no ha deixat de pagar mai el seu contracte de renda antiga, simplement ha patit diversos retards en el pagament de la quota
Notícia: Un jutjat ordena desnonar un veí de 92 anys que no ha deixat de pagar mai el seu lloguer - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: adolf a febrer 10, 2020 | 15:54
  adolf febrer 10, 2020 | 15:54
  Sempre es parla del perjudicis que es causa als desnonats però no als propietaris , es que els propietaris no poden estar en situació de vulnaveritat i perquè les situacions de vulnaveritat les te que assumir un propietari, que les assumeixi l'administració, es a dir això es traslladar els problemes socials als ciutadà.
 2. Icona del comentari de: Rocacorba a febrer 10, 2020 | 21:19
  Rocacorba febrer 10, 2020 | 21:19
  La llei d'arrendaments urbans d'habitatge, va quedar derogada l'any 2000. Era incomprensible, que pisos d'una superficie considerable, per raò de la congelaciò de la renda del pis,pagesin una renda de 300 o 400 ptes. Quant, es donaba el cas, que entre els habitants de la casa, multiplicaben per 5 els sous.
 3. Icona del comentari de: Rocacorba a febrer 10, 2020 | 21:23
  Rocacorba febrer 10, 2020 | 21:23
  Penseu " que no tots el pobres els fa Deu ". Perque ho dic això. hi ha gent, que s'ha guanyat molt be la vida, i vist l'habitatge del que disfrutaba, i la renda que pagaba, no es va preocupar mai d'aquidir un pis de propietat. Sensa pensar, que aquesta avantatge de la que ell disfrutava, era una càrrega per el seu propietari. Estalvio dir-vos, que el propietari, tenia el deure de fer l'arranjament de les obres. Sense cap posibilitat o be molt minsa, de repercutir al llogater.
 4. Icona del comentari de: Rocacorba a febrer 10, 2020 | 21:26
  Rocacorba febrer 10, 2020 | 21:26
  I pel fet de manifestar que fa 80 anys que hi viu, no es cap excusa, per a no parlar amb el propietari, que ho te per inversiò, per tal de posar-se d'acor, i augmentar la renda, d'acord amb el mercat. Hi ha posicions molt comodes. Penseu que el benefici d'uns va en perjucici d'altres,

Nou comentari

Comparteix