Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Surten de Barcelona dos creuers que faran la volta al món en 119 dies
  • CA

Barcelona té aquesta tarda una cita força atípica: desitjar bon viatge a dos vaixells de MSC Cruceros, MSC Magnifica i MSC Poesia, que faran la volta al món. La idea és sortir de Barcelona per passar un període de quatre mesos per 50 destins de 33 països dels cinc continents. Als dos vaixells viatjaran 114 catalans.

L’experiència serà diferent segons el vaixell en el qual es trobin. Aquells que estiguin al MSC Magnifica passaran en 117 dies per destins molt variats com Argentina, Xile, Perú, les Illes Cook, Austràlia, Indonèsia, Malàisia, Índia i Jordània. Els que es trobin en el MSC Poesia visitaran en 119 dies llocs com Sant Francisco, Costa Rica, Hawaii, Japó, Xina, Vietnam i Jordània.

El MSC Magnifica sortirà de Barcelona aquest dissabte a les 16 hores i el MSC Poesia a les 18 hores. Serà el moment en el qual se separaran per començar les seves respectives travessies. Abans d’arribar a Barcelona van navegar junts per recollir passatgers a Civitavecchia i Gènova (Itàlia) i Marsella (França) que, finalment, començaran aquesta tarda el seu gran viatge.

Limitar l’arribada de creuers a Barcelona

En parlar de creuers és difícil no pensar en el debat que va sortir sobre el tema el passat mes de maig. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va dir que calia limitar el nombre de creuers que amarren a la capital catalana i limitar el nombre de creueristes que desembarquen a la ciutat. Va posar d’exemple Palma de Mallorca, que va establir que en un mateix dia no poden arribar a l’illa més de tres creuers. Per part seva, Colau va afegir que hi havia dades “preocupants” sobre el seu impacte mediambiental o la massificació que fan patir a la ciutat.

Això no és tot. Entre l’ampli nombre d’empreses de creuers que operen a Europa, el Port de Barcelona treballa amb tres de les més contaminants. Així ho va notificar el passat mes d’agost un estudi de l’associació mediambiental alemanya NABU, que indica que les companyies MSC, Royal Caribbean i Costa Cruceros estan a la cua en sostenibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa