Sindicats policials alerten de més agressions al dissoldre ‘botellons’

USPAC i CSIF adverteixen del risc que pateixen Mossos i Guàrdia Urbana i demanen mesures

El sindicat USPAC dels Mossos d’Esquadra ha denunciat aquest divendres un “augment d’agressions” als agents en el context de la dissolució de botellons a les festes de Gràcia i Sants de Barcelona. Per aquest motiu reclama “mecanismes que assegurin una resposta ferma i ràpida” davant les agressions.

En el mateix sentit s’ha expressat el sindicat CSIF de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que critica la “manca de suport institucional” davant els llançaments d’objectes. Aquest sindicat detalla que els agents de la Guàrdia Urbana han tingut 406 accidents de treball amb baixa laboral per agressions i des del 2015 s’han instruït 1.004 atestats per atemptat contra agents de l’autoritat.

USPAC demana l’activació d’un servei de defensa jurídica ininterromput i que hi hagi més personal els caps de setmana i dies de botellons. També volen que s’equipin les patrulles amb càmeres unipersonals i altres tipus de càmeres com les utilitzades a les manifestacions a les comissaries. Finalment, reclamen un casc unipersonal per les unitats que no en tenen.

Més informació

Comentaris

  uyuyui 27/08/2021 4:35 pm
  Solo hacen lo que dijo "Torra" y demas partidos fascindepes "APRETEU"
  FRAN BCN 27/08/2021 4:39 pm
  Són xusma i ninis....
  Hon es la BRIMO?????????, ahhh, calla, que aquests no son indepes 27/08/2021 6:05 pm
  Els botellons no tenen res a veure amb l'independentisme, es per això que la brimo no actua, si focin indepes, ja estarien tots apalliçats i amb denuncies de la fiscalia franquista. es la diferencia de tracte que tenen els Mossos segons qui es manifesta.
   miquel puigpelat 27/08/2021 8:02 pm
   Tota la raó. Per això en diuen "botellons" i no "botellots"!!!!!!

Nou comentari