S’estreny el cercle sobre l’últim agressor buscat per la pallissa homòfoba del Somorrostro

Els Mossos afirmen que el tenen "plenament identificat" i confien que sigui detingut en les properes hores

Els Mossos d’Esquadra tenen “plenament identificat” el presumpte agressor que falta per localitzar dels quatre que van apallissar dues parelles gais a la platja del Somorrostro a finals de maig. El comissari portaveu del cos, Joan Carles Molinero, ha confiat que el sospitós sigui detingut “en les properes hores”, segons ha declarat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

La investigació de la unitat de delictes d’odi i discrmininació dels Mossos va cristal·litzar la setmana passada amb la detenció de tres homes de 26, 22 i 17 anys. Els dos primers han ingressat a presó provisional, mentre que el menor d’edat ha passat a disposició de la Fiscalia.

Molinero ha confirmat que la policia sap qui és el suposat quart autor de l’atac, però encara no l’ha trobat. El grup de quatre nois la va emprendre a insults, cops i escopinades contra les dues parelles, evidenciant que els estomacaven per la seva condició sexual, mentre deixaven de banda una altra parella heterosexual que era amb les víctimes a la platja. Un noi va rebre un cop de peu a la boca, que el va deixar incoscient i va haver de ser ingressat i ser operat per les lesions que va patir.

El comissari portaveu ha recordat la importància que tothom que “sigui víctima de qualsevol agressió, amenaça o insult presenti la corresponent denúncia” per tal que els cossos policials puguin indagar en els fets. Molinero ha pregat que les denúncies no es quedin només “a les xarxes socials” i que no denunciïn només víctimes sinó també els testimonis.

Més informació

Nou comentari